Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos sff da uzmu pare pa ide lockdown i mjere
Muhammed a.s. je rekao da će pred sudnji dan najsretniji biti onaj pustinjak koji nema dodira sa civilizacijom
Samo obratite pažnju koliko se ovakvim tekstovima vrijeđa ljudska inteligencija. Ako već podjednako kovid prenose i vakcinisane i nevakcinisane osobe, zašto su nevakcinisani i dalje jedina opasnost za ostale? Bocni ti sebe i svoje najmilije i šta te briga za ostale. Tebe tvoja boca neka štiti teških simptoma i riješio si problem.
Tako je,i vakcinisani i dalje nose maske prrma preporuci americkog cdc.Pa koja je razlika onda sto ja nisam vakcinisan kad smo na istom.A ti si se kofol zastitio od virusa kojeg bi svakako 99% prezivio
Takvima kao sto si ti treba zabraniti da koristite Internet. Katastrofa sta se desilo sa naivnim ljudima koji vjeruju svakojakim sarlatanima i njihovim glupostima a ne obracaju paznju na nauku. Ne moze se to nazvati tvojim misljenjem ako nije u skladu sa realnim svijetom i onim sto je vec dokazano.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajemo kredite za sve namjene. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 do 10 miliona I po niskoj kamatnoj stopi od 3%, Trajanje kredita: maksimalno 25 godina, ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. klijenti bi trebali biti stariji od 18 godina. Ova kreditna transakcija je 100% garancija za ozbiljne klijente. Za više informacija o kreditu kontaktirajte nas putem e-pošte: [email protected] ILI WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Zar ova zezancija ne ide u rubriku 'Bajke za djecu' 🤷‍♂️
@ appleUser1616494653....Uh sto si ti sa komentarom protiv nevakcinisanih pokazao koliko si pametan....AAaauuuu, pamet ti na usi izlazi, kao i ovaj idiotski komentar.
Jedina mjera koja za sad treba uvijesti da svi koji se vracaju sa odmora da se testiraju.
Nevakcinisani kao i vakcinisani prenose virus ali je poenta da nevakcinisanih ima vise nego dovoljno da opet zatrpaju bolnice svojim tezim stanjima... o tome se radi ignorantni svijete!
Dzaba mi pisemo ljudima koji ne zele misliti svojom glavom. Bitno je da danas svako ima svoje 'misljenje', nema veze sto ta misljenja nemaju veze sa realnoscu. Umjesto da se vrijeme koristi za obrazovanje, unapredjenje znanja, sve predispozicije za to imaju, oni prelivaju iz supljeg u prazno.
Iskreno saučešće preminulom. Ne bi loše bilo da dobijemo i podatak da li je on bio vakcinisan, ili ne.
koliko moras biti glup , 2-3 mjeseca ti sve normala, apsolutno niko ne prica o covidu, isparilo oboljenje i onda hladno bez , bez mozga prihvatas da se to odjednom opet pojavilo , svadjas se sa ljudima, prosipas suplju o maskama i distanci? IQ krastavice.
Da,i to su najavili da ce ovo biti u augustu
Iz tvog komentara jedino se moze zakljuciti da nisi kompetentan da govoris o IQ.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preko 50.000 prijavljenih, davno je ovaj narod stekao imunitet krda.
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu za vas da aplicirate i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
Zar ponovo moramo imati 100 mrtvih dnevno da ljudima dopre do mozga da ovo nije šala Ko ne vjeruje nek ode na groblje da vidi koliko je samo teška situacija bila. I koliko će teža biti ako se ne urazumimo
Korona botino,koliko te placaju
Kada malo razmislim i nije lose sto se ovi pametnjakovici ne zele vakcinisati. Taman ih fino na jesen i u zimu cekaju Bare, a za razumne ljude zivot ce se normalno nastaviti. Covid nam dodje nesto kao istrebljenje maloumnih ljudi.
Jedva cekam lockdown za nevakcinisane.
Kako čuvaju druge,ako vakcinisani isto tako prenose virus. Ko koga j... ovdje?