Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo malo pred nastavu da relaksiraju narod
@Karabajan U Neumu,Međugorju.. nema zaraženih
dobro je s obzirom da SDA zvanicnici idu u Tursku za vrijeme pandemije
Pa gdje su ovi silni zarazeni od 193 u FBIH po ovim kantonima sve slabo
Pokazati te zarazene. Ako istinu govorite snimite te ljude da se pokaze da li lazete. ili po onom starom, moras vjerovati bez provjeravanja!
Pa nema vise ko ni fasovati kolike su brojke bile🤣 ja mislim da smo haman svi zalomili s tim virusom, hajte da se vratimo napokon u normalu...
Juce 7 danas 25 ko koga ovdje jbe
Sinoć se u Saračima moram posvađati sa prodavačem u zlatari da stavi masku.....Kaže nisam cijeli dan stavio,al eto ako moram,nije problem...Znači,mušterije cijeli dan ulaze i nikome nije problem što dasa "neće masku". Il je do mene,il je do naroda??
@NightBird Do tebe
prekinite davati tau vrstu informacija svaki uboga dan jer ne vidim svrhu toga osim za statistiku i potrebe kriznih štabova jer nama to svakako ne treba
Eldar Dropić (50), uposlenik RTV Tuzlanskog kantona od njenog osnivanja, preminuo je jutros na Univerzitetsko kliničkom centru Tuzla gdje se posljednjih 15-ak dana borio sa infekcijom prouzrokovanom koronavirusom. (Opširnije haber.ba)
Otvarajte granice onda,turizam izumire,hoteli restorani prodavnice niko ne zarađuje.Šta vam je više
Zato što se više ne prijavljuju, epidemiološka služba nije normalna.
Upravo je preminuo jedan od najvecih navijaca F.K.Sloboda, u 50. godini zivota, i radnik TVTK, njegov radni kolega, koji je takodjer bio inficiran, jedva prezivio. Oprez.
Dobrodošli u sarajevsku Hitnu medicinsku Pomoć. Mi smo svi zaraženi i ne možemo vam pomoći, ali vas možemo uputiti vidovitoj Džemili, Milanu Tarotu i nani Zulejhi. Zato ostanite zdravi i nasmijani.
Jel se moraju još ruke prati?
@GlupostiNekePisem56 WHO je rekao da ne moraju!