Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači u prosjeku 28 osoba dnevno zaraženo
od 30.01? koliko se sjecam 05.03 je evidentiran prvi u kantonu. ili se sutjelo tada preko mjesec dana pa sad nekom izletilo ?
Dragi novinari , poslije godinu dana vi niste u stanju dnevni izvještaj o brojkama u vezi pandemije prikazati tabelarno ( nivo trečeg razreda osnovne škole ) iz kojeg je sve jasno ( pogledajte ostale portale , npr index ) Ako ne mošete dobiti podatke na vrijeme dajte ime i prezime osoba koje to trebaju raditi a ne rade pa da se znaju ti uhljebi . To bi bilo pravo novinarstvo , a ne ovi literalni sastavi koje vi svakodnevno objavljujete .
Što od 30 tog januara?
Kako li vode broj oporavljenih:logicno ako nije umro.za 20-tak dana, oporavio se.
Prije mjesec bilo preko 500 dnevno. Ne treba se opustati ipak, moze skociti opet.
@minister bilo, zato sto testirali po 2000 :D
Nikakve ovo nema veze s mjerama.
Samo uzivajte u ovom jebanju u bulju svih nas i njihovim lazima jel moguce da niko ne vidi da cemo pocrkati od gladi uskoro samo ce se nastaviti busati babini sinovi i cerke se karati u bulju sto im tatice kupe auta da se imaju gdje karindzati a sirotinja gleda kad ce se otvoriti granice.
@gooUser1606297627 Je li se samo meni povraca na ovakav rijecnik? Fuj.
svjetsku populaciju treba smanjiti na 400 mil. Za sada sve ide kako je planirano
Šta ćemo s policijskim satom,jrl dosta više maltretiranja?
remeti ti san jel ?
Nisam taj tip, već jutros oko 2 morao do dežurne apoteke policija me provjerava ko da sam migrant. Ok, razumijem ja njih ali nekako mi bilo baš neugodno.