Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek ce meni licno ostati ljudina nad ljudinama, jer sam davne 1994 godine, tad jos kao djecak od 10 godina dobio od cika Jove paketic, u kojem su bile cokoladice kojih sam bio zeljan, kao i neki autici, cetkice za zube, kaladont i jos svasta nesto.Hvala mu na tome, i sjecat cu se toga dok sam ziv, covjek je bio humanista i pravi dobrocinitelj
Malo je jedan dan, malo.
Generale neka ti je laka zemlja Bosanska, odmori i počivaj u miru. Bio si divan insan!
Ako je iko zasluxio i zaduzio ovaj Bosanski narod onda je to nas cika Jovo
Ehhh da ste ga pazili živog, kao što ga pazite mrtvog, otišao bi sretniji na onaj svijet. Slava ti i laka ti bosanska zemlja generale. Nikada nisi prestao biti naš general.
@redevil hajde ne pametuj, života ti, čovjek nije mogao mirno proći Ferhadijom i Titovom koliko su ga zaustavljali i pozdravljali. Bio je iznimno poštovan i voljen.
Ciko jovo😟zasluzuje najbolje mjesto u sarajvu da nosi njegovo ime vjek vjekova
😢😢😢
Gospodin prije svega!
bravo. najmanje sto mozemo uciniti
Za ovakvu ljudinu i 7 dana zalosti je malo. Lahka ti zemlja Bosanska ljiljane nas
👏
Pošto na Jovana Divjaka ne ključate komentare a ključate ih na smrt DMX-a, zanima me kada je dan ili još bolje tjedan žalosti zbog smrti DMX-a budući da se stječe dojam da vam je ta tema i smrt znatno osjetljivija
od 97me nije dan zalosti nego period zalosti i jos traje....Alije kosti mrtve ti se rasule