Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred izborno magično ozdravljenje građana, NOVI PAZAR U NAJAVI
bice to sve ok, nekad.
Super, a sto je ukinuta statistika po gradovima, a ostavljena ova po entitetima. Kakva korist od tih entitetskih informacija? Klix vise radi na podjeli drzave nego Dodik i Bakir zajedno.
@CapCarap ostavljeno je sarajevo, jer ono ima opcinu koja vrijedi ko 10 drugih. Tako da imas tu sve ni ne trebaju druge statistike
pošto je "malo" novopozitivnih, u nadnaslovu piše koliko je testirano, a da je 100 novih, ne bi pisalo od npr. 1200 testiranih. svaka čast na širenju straha. možda će i za to biti neka novonormalna novinarska nagrada.
Dobrodošli u sarajevsku Hitnu medicinsku Pomoć. Mi smo svi zaraženi i ne možemo vam pomoći, ali vas možemo uputiti vidovitoj Džemili, Milanu Tarotu i nani Zulejhi. Zato ostanite zdravi i nasmijani.
@fbUser1598440583 stvarno si smijesan, evo pojavise mi se plocice na stomaku od smijanja
127 bi ja kod kuce testirao
ovo je obecavajuce...kada ce vlasti dozvoliti diplomiranim medicinarima da nastave sa strucnim usavrsavanjem...nargile koje su izgleda potrebnije su davno odobrili...ali dobro...izgleda da ima viska doktora a da ima premalo oboljelih od raznih bolesti...
Biće ovoga sve manje, ubija ono zračenje iz Energoinvesta virus. Vakcina nama i ne treba.
Dobrodošli u sarajevsku Hitnu medicinsku Pomoć. Mi smo svi zaraženi i ne možemo vam pomoći, ali vas možemo uputiti vidovitoj Džemili, Milanu Tarotu i nani Zulejhi. Zato ostanite zdravi i nasmijani.
Kad se pocnu radjati dvoglavi botovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)