Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko vidim niko više ne vlada vlastitim umom već "umom" propagande i medija. podijelili su ljude i upravljaju sukobom.
deseta vakcina je kljucna...
Je li Cerkez rekao kada je pricao (u onom dijelu gdje se brine za zdravlje gradjana) koliko su besplatnih vitamina za gradjane koji se bore sa covidom a nisu u mogucnosti da kupe podjelili? Nista, nula jel’ tako? Pa kako se onda brinu za zdravlje? Mozda tako sto kradu reagense i clexsane? Ili sto je lista cekanja za snimanje i pregled bilo cega duga ko kineski zid? Gdje se konkretno pokazuje briga za zdravlje? U vakcini? Kome je preporucen i odradjen D drimer nakon vakcinacije?
tebi čekez liči na nekog naučnika ? obični papak . Samo sumanut može da vjeruje toj budali.
Zbog cega vi sa klixa brisete komentare.
To ko slicice skupljanje pa ono fazon sastavis album i dobijes majicu?
Psihologija mase je čudo! Uspjeli su ljude dovesti na kraj ..nervni slomovi, strah...
Ovo ako bi napumpali brojeve pa poceli sabirati po danima. Kojim danima niko ne zna.
valjda za 4 dana za koja 4 dana boga pitaj danas isto guzva na punktu kod doma zdravlja omer maslic .daj boze da nebude i vise od ovoga danas
Ovaj video sve o tome govori https://youtu.be/pnkJ6A5MLbA Zapratite profil, ne znam koje, ali pravi odlicne filmove o Bosni
Do sada je po svakom pitanju uvijek bilo debate, sukobljavanja različitih stavova, i u politici i u nauci, i u umjetnosti, sportu, ekonomiji...Danas po pitanju covida postoji samo jednoumlje, tiraniju tzv kriznih štabova i nevjerovatan, nezapamćen u novijoj historiji - nedostatak primjene postojećih pravnih normi i zakona. I to globalno.
Ako ne možete imati tačne brojke ne znam što objavljujete ikakve i samo pravite dodatnu konfuziju ? Niste uspjeli za 2 godine uspostaviti dobar sistem izvještavanja i vjerovatno su svi krivi osim vas
Nesposobna bagra ,sve najurit govnivom motkom
Najbolje što možete učiniti je ništa. Tijelo je prirodno zdravo, osim u slučaju nekih rijetkih bolesti i sindroma. Kad ne radite ništa, vi se ne trujete, ne umarate, ne uzrokujete svoju bolest. Onda ne može postojati bolest. Više u knjigama Herbert Sheltona, i Health and Survival in 21st Century.
Kazu zele ti dobro i da te ucine zdravim vakcinom a na sve nacine hoce da ti razvali psihu strašenjem preko medija. Gdje su besplatni lijekovi antibiotici i vitamini ako zelite nekome ozdravljenje. Kako moze vakcina biti dobra srcanim i bubreznim bolesnicima. Odkud neki dedo na tv snimku je strucnjak pa on poziva sve na vakcinu.
Hapsiti antivaksere.oni nam truju vazduh.pošteni ljudi ne mogu da dišu od njih.Vidi ti njih kako idu u ambulante kad fasuju koronu.A prije toga su pametovali,neću ja meni to ne smeta.NE može ćovjek od njih ni do doktora otići.Hapsite sve odreda.
Mrš !!! U rupu !!!
Juce rekose da su skupljali 4 dana, danas opet skupljali 4 dana. Kako?
A ovi što se testiraju kući ??? Gdje oni idu u statistiku ???
Statistiku MZ
Uradite sekvencioniranje na 100 uzoraka, da znamo koliko je opasne Delte i dobroćudnog Omikrona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovi podaci što objavljujete su NEBITNI.