Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je nevjerovatno koliko se pravite glupi. Pa obiđi malo srpska sela, postoje srpski grobovi iz 1600 i neke godine.
\"NASELJAVANJE BOSNE U VECIM OMJERIMA SRPSKOG ZIVLJA JE POCELO 1920...\" hahahahhahahahahahhaha pa retardirani majmune gdje si ti istoriju ucio ??? u zooloskom vrtu ???
OKUPATORSKA JE ZATO STO JE ORUZANOM SILOM STO POBILA STO ISTJERALA 60% STANOVNISTVA TOG DJELA BOSNE I HERCEGOVINE, SRBI KOJI SAD TAMO ZIVE SU 50% IZBJEGLICE IZ HRVATSKE I KOSOVA I MAFIJA IZ SRBIJE KOJI SU TAJ PROSTOR NASELILI OD 1992 DO DANAS, PRIJE TOGA NASELJAVANJE BOSNE U VECIM OMJERIMA SRPSKOG ZIVLJA JE POCELO 1920, BILO JE NESTO MALO SRBA KOJE SU TURCI OSTAVILI IZA SEBE PRILIKOM POVLACENJA IZ BOSNE A KOJI SU DO TAD BILI TURSKE SLUGE - TOLIKO O VJEKOVNOM ZIVLJENJU NA TIM PROSTORIMA.
Mene samo zanima jedna stvar - zasto predstavnici bosnjaka, hrvata i ostalih nenapuste vladu rs jer ona je cisto srpska i sve sta radi radi po nekim srpskim historijskim, danasnjim i buducim\"cinjenicama\", sve praznike donose stim da bi ponizili bosnjake, hrvate i ostale i svi praznici su ili na nekakvu pravoslavnu slavu ili ce se organizovani skup povodom tog praznika odrzati u crkvi, svi znamo kome je ta ista crkva davala blagoslov i za mene je spc zlocinacka org. kao i sama institucija vlade rs... POD HITNO TREBA DA OSTALI, HRVATI I MUSLIMANI ISTUPE IZ RADA VLADE RS, POD HITNO, ILI U PROTIVNOM RS NE SAMO DA CE OPSTATI NEGO CE SE PROSIRITI I NA FEDERACIJU, KOLIKO ZNAM VEC SMATRAJU BRCKO DJELOM REPUBLIKE SRPSKE A TO NI OSTALIM NI HRVATIMA NI MUSLIMANIMA IZGLEDA NE SMETA - dokle vise tako, dokle je granica ponizenja? nemojte misliti da je ovo raspirivanje mrznje ovo je samo odgovor na betoniranje nagrade koja je proizasla iz mrznje...
Kako ce biti okupatorsko kad srbi zive na ovim prostorima vjekovima? Izduvali ste ga, a RS je trajna kategorija, a vrijeme ce pokazati da je trajnija i od vjestacke tvorevine BIH
cuj nebuloza u pm. \"odbrambeno-otadžbinskog\" - opet lazu sami sebe treba da bude okupatarsko-genocidaskog
mi smo veoma ponosni na Republiku Srpsku a vi ste samo kolateralna steta dali su vam, eto to da mozete govoriti genocid, genocidni i tako te gluposti na koje se niko sem vas ne osvrce ali u dubini duse znate da ste popusili za sva vremena nasi prijatelji necete biti vise nikad, neprijatelji kad god pozelite samo nemoj opet posle kuku-lele...mada znamo da bi tako bilo ne bi vi vjeru za dzak krompira dali da vam djedovi nisu imali srce ko zeton a od njih ste postali, vjeciti gubitnici
Cuj odbrambeno-otadzbinski? Nidje veze. Da su rekli otimacko-genocidni to bi bilo pravilno.
ako se u političko-pravnim krugovima ovih dana špekuliralo da je slučaj \"Dodik\" preuzeo bivši sarajevski kantonalni tužilac Oleg Čavka, koji je od prošlog mjeseca zaposlen a nije uzeo najglavniji organizoiranik kriminal slucaj u bosni i hercegovini a to je Dodik?! ZNACI DA JE SPIRIC SAMO POSTAVIO OLEGA CAVKU DA ZASTITI DODIKA? CRNA BOSNO I HERCEGOVINO, CRNA TI SE BUDUCNOST PISE KAD TI SPIRIC POSTAVI SVE GLAVNE TUZIOCE I POLICIJU GENOCIDASE!
Zbog počasti Rasimu Deliću Pokrenuta inicijativa za smjenu Selme Cikotića Predstavnici stranaka iz RS-a u Zajedničkoj komisiji za odbranu i sigurnost državnog Parlamenta pokrenuli su inicijativu za smjenu ministra odbrane Selme Cikotića. Smatraju ga odgovornim jer je jedinicu Oružanih snaga i Dom armiije upotrijebio za odavanje počasti Rasimu Deliću, javila je Federalna televizija. Većinom je odlučeno da se o tom zahtjevu raspravlja u prisustvu ministra i njegovih zamjenika te će inicijativa biti ponovljena EVO GENOCIDASI SRBI i SPIRIC HOCE SAD I MJESTO MINISTRA ODBRANE BIH-E!! IMAJU TUZILASTVO, POLICIJU, EKONOMIJU SAD HOCE I MINISTARSTVO ODBRANE?UDARAJU SAD PO MINISTRU ODBRANE BOSNE I HERCEGOVINE????PA ZASTO BOSNA I HERCEGOVINA NE ZAHTJEVA DA SE MINISTRI UNUTRASNJIH POSLOVA I VANJSKIH POSLOVA SRBIJE SMIJENU JER NE HAPSE I ISPORUCUJU HAGU RATKA MLADICA? CRNA BOSNO I HERCEGOVINO STA TI RADE JUCERASNJI KOLJACI, SILEDZIJE, GENOCIDASI I SRPSKI FANATICI?!!
srpski fasisti i genocidasi rade sta hoce i kako hoce u bosni i hercegovini...jadna bosno i hercegovino sta ti rade spiric, tihic i ostali rusitelji bosne i hercegoine!
Federalni premijer Mustafa Mujezinović u trenucima najtežim za veći bh. entitet s obzirom na ekonomsku i socijalnu situaciju, jednostavno je napustio BiH. Van države će biti čak do 20. maja. Trenutno je u Istanbulu u Turskoj, namjerava otići na sajam EXPO u Kini, a potom se vratiti u Istanbul. Do kraja ove sedmice van BiH će biti i njegov zamjenik i ministar finansija Vjekoslav Bevanda, tako da je ovlaštenje za vođenje Federalne vlade ostavljeno zamjeniku premijera i ministru kulture i sporta Gavrilu Grahovcu. Ponašanje Mujezinovića, kojem je važnije putovanje po bijelom svijetu nego rješavanje nagomilanih problema u FBiH, skandalozan je primjer ponašanja aktuelnih vlastodržaca koje je na ključne pozicije postavio predsjednik SDA Sulejman Tihić. znachi da su genocidasima lopovima ruke otvorene da udaraju po bosni i hercegovini? e tihicu mrcino izdajnicka!!!