Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ovim herojima u odbrani od agresije, ali u miru. Želim vam dobro zdravlje i sve najbolje. Sretno!
@N0V0STI, NAŠI DOKAZANI HEROJI I VELIKI LJUDI. ☝️
Ovo su istinski i pravi ljudi godine. Vječiti i vrijedni borci.
Dragi Klix, kako ovako neiskvareno pricu o rudarima i dobrim ljudima da u naslovu napravite pozivom na moguce sukobe. Koji ste vi debili...
Samo rijeci hvale za ove gromade od ljudi. Respect
KAKVE VEZE IMAJU RUDARI SA ODBRANOM ZEMLJE. A AKO SE UKAZE POTREBA SIGURNO BI BILI I DOBRI ASTRONAUTI. AJDE NE LUPAJTE.
Mozel se kakav govor održat da se ne govori o ratovima, mobilizacijama, odbranama? Da se malo u budućnost nekad pogleda?
Možda su imali dobre namjere ali su izjavom o odbrani i mobilizaciji stavili u drugi plan sve svoje zasluge i ovaj njihov dan je propao jer novinari su gladne hijene koje jedva dočekaju da nešto lupiš pa da to oni stave van konteksta. Toliko o poštovanju rudara
Ma ne ratovo vise nikad pogotovo za ove ratne profitere oni ce dupe izvuc a polupismena sirotinja puske fatat ..... nikad vise. A rudari se spomenu od 21 do 21 .
Čuj direktorske šuplje. Plaćal' ti direktore kompanija osiguranje za ove ljude? Koliko je nadoknada ako ne daj bože ostanu bez nekog dijela tijela ili se ne vrate iz jame.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Eeeej voz, oni imaju voz....a mi se moramo po cetvoro u taxi stiskat....
U Banovicima se Dan rudara obiljezava na taj nacim da uprava ne radi, a rudari uredno rade.Toliko o time poyyy