Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A TI ZELENI ZUB GDJE SI DOSPIO S TVOJIM \"SIKTERISANJEM\" SUTI KAD NEMAS STA PAMETNO RECI....SVAKA CAST BiH STUDENTIMA,NEKA SE VIDI DA IMA ONIH KOJIMA JE STALO DO SVOJE DRZAVE....
Svaka cast nasim deckima u Egipu, cuo sam za njih i prije. Na dostojanstven nacin predstavljaju svoju zemlju. Kairo nije samo Tahrir, a ovo je dokaz da ima i lijepih desavanja. Samo naprijed!
Jeli to dok narod gine po ulicama ....pokusavajuci da se napokon oslobode vojne diktature !!!!! Ja znam da to nije vasa revolucija ali je u najmanju ruku neukusno praviti bilo kakve manifestacije i prezentacije dok ljudi ginu oko tebe...............SIKTER !!!!!!
stabi to bilo umjetnost,gladna raja,narodne kuhinje.bolje bi bilo daste te bureke podijelili gladnim komsijama.
Lijepo