Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ce prije biti skup poltrona koje je prvi covjek grada uhljebio u neko gradsko preduzece i njihovih bliznjih. Nemas ti vise ni pribliznu podrsku jer je narod shvatio da si populista. Gdje su projekti koje si obecao da ces uraditi u ovom mandatu???
Do oktobra bagro iz sda do oktobra
A neznm sta reci na ovo , po meni je lik prevarant i galamdzija . Nista vise . Nadam se da ce zenicani progledati , koliko sam upucen nista konkretno nije uradio kako je na vlasti osim sto je zaposlio dosta svojih ljudi koji su letali z vrijeme izbora ..
budaletine????
I to pred KAFANOM skup Alkosa :)
Apurdistan, pa hajd.