Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz SDA su dosli u rang Fikreta Abdica
Jedini Abdicevci ovdje su trojkasi! Izdajnicka gamad!
zena baca svw karte da je ne smijene na KCUS, i kako je to onda borba za gradjansku drzavu koga lazete???!!!! alicoovic i ostala baagra
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Još jedan razlog za tužilaštvo
Ovo ti je osnovno ljudsko pravo na slobodu... nije ni cudo sto postajemo palestina...
@celebrate…sta ti mangup, mislis niko ne konta sta i ko si ? E moj mangupe kamenjarski jos ti pure moras jesti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baš me zanima jeli iko bio od uposlenika
Sebija je za zatvora
Da su sa kcusa dosli svi koji rade i oni sto ih je sebija sredila respiratorima opet dzaba.lazna profesorice pisi propalo jos malo pa corka.
Dodje i tvojoj bahatosti kraj Sebija!
Šta ta žbljoha kopovska još uvijek radi na čelu KCUS-a?? Ona je trebala davno dobiti otkaz, tj. čim joj je poništen doktorat, trebala je dobiti nogu u dupe. I dalje je povlaštena, i zakoni se ne odnos ena nju..
Klasnicna zloupotreba polozaja i vjerodostojan dokument za tužbu!! Samo sakupljaju djela koja ce ih na samom kraju koji se blizi kostati godina i godina.
BiH Pravosuđe odmah da pokrene istragu imovine SDA-DF zvaničnika od Daytona na ovamo, poslovanje kompanija BH Telecom, Elektroprivreda BiH, KCUS, JP Autoceste FBiH i dr., uz poseban akcent na predmetima Memić i Respiratori (uz proširenu istragu tretmana i ubistava pacijenata korištenjem neadekvatnih aparata)!!!
U mene nena zna da su na proteste izasli uhljebi iz Telekoma,KCUS,JKP, sve SDA glasaci...20 maraka dnevnica i slobodan dan....
Pa ne plaća Sebija ili SDA radnike KCUSa nego država. Od ove minute iz budžeta nove vlade
Džon obraz
Hiljade poruka prwko BH telekoma poslali svim uhljebima sirom federacije. Provjerite i uvjerite se
znaci sda ne zna moj broj. jeeee!
Ovo i djeca u vrtiću mogu napraviti. Kakav zatupast i lakomislen narod, nevjerovatno...
Leteci cirkus Monti Pajtona i njegove hanume..
Znači upućena direktva.