Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto sipci bjeze sad kad su dobili republiku?
Pitaj Boga koliko ih je dosad ušlo u državu. To je kao kad se policija hvali sa ulovom droge.
Hajte kući svojoj i poved'te Srbe sa sobom...
Onaj ilegalac muz od sabine cudic. Nego gdje nam je sabina ovih dana
Moze li mi iko objasniti odakle ovi iz Maroka i Alzira kod nas? Mislim, ako hoce u EU zasto zaobilaze?
Cilj im je da se ubace na ove rute odakle dolaze sirijci i iracani. Tako ih onda barem u pocetku lakse primaju. A pocesto i lazu da su sirijci, da bi dobili azil.
vracaj sipce u radioaktivni rezervat
@CDD apsolutno ne..dok radijacija ne povrsi svoj posao a onda ulazimo tamo kao u kafanu ''kod Perkana''. Ima nogom da otvorimo vrata :-)))
Nazalost do te kafane ce da potraje par miliona godina jer toliko treba uranijumu da se razlozi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaustavljaj kozojebe i vracaj ih nazad. Takvi dodju do Svedske, tamo im daju utociste, drzavljanstvo, zastitu, lovu, smjestaj i onda od tamo idu na ratista i kad se vrate, vlasti iz zastite! U Noreskoj nije tako, ovde ih zatvaraju: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/4dz00R/ubaydullah-hussain-domt-for-terror
Kakvo je njih zlo ovdje natjeralo...