Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbijanske cajke ubise paru kod glupog bošnje
@polat alemdar
@polat alemdar Black U Jablanici su Bošnjaci zato sam tako napisao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kafana Bosna transparentno radi. Proslu subotu u 01:15 lom, iz kafane se cuje muzika tresti, ispred bruka taxista dovozi i odvozi raju i sad fol padate u nesvijest oko nastupa Rade Manojlovic u Jablanici. Sto novinar ako smije ne pise kafani Bosna na Ilidzi?!
Taj,,u Jablanici,,Vedri i oblači"- ON..se dobro,,zakopitio..more šta hoče..bitna je lova,a Vama- CORONA...i slova ( žalite se?????koliko hočete...
Treba otići, da vidimo kakve Rada nosi gaćice, ako ih nosi uopšte ;)
STOKA !
jel Dodo zapjevao i rekao smije 50 ljudii njoj dovoljno prrr
Ko slusa i gleda ove srpske ofajle oduzet mu pravo i na penziono i na zdravstveno i platu i topli obrok i kartu za prevoz i kisik
Ja kada vidim Radu... Ne da ozdravim, vec nazdravim. Rado, mehlemu za sve rane.
od korone se mozes izljeciti... od papanluka bogami ne mozes
I ja bi iso na Radu Manojlovic!
Fuj i Vi i Vaši komentari
I treba da se zaraze svi koji idu na ovakve koncerte
Ma daj turbofolk krezuboj sirotinji nek pocrka
...majku li vam seljacku j*bem,kamara ljudi je ostala pez posla cekaju da se situacija malo normalizuje da mogu hljeb zaradjivati,a vi dovodite srbijanske pevaljke da jos vise sirite zarazu...sve ovo treba hapsiti i zatvarati na 2 godine zboh nesavjesnog ponasanja.
jel ovu jos trosi onaj bosanceros
Pa te što slušaju ovo i treba pustiti nek se zaraze
Nije ona tek tako sa bosancem zna posle onih sta valja..dobra je radmila