Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedite g...a!
Postoji li Savez Antiosmalnijskih boraca? I zašto ne postoji?
SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU!
Padaj silo i nepravdo, Narod ti je sudit zvan. Bjež'te od nas noćne tmine, Svanuo je i naš dan.
Treba zabraniti ova komunisticka okupljanja!
Drugarice i drugovi, gdje su maske i rukavice ?
@Shuplja oni s mentalnim problemima nisu obavezni na poštivanje tih mjera
Zivot u prošlosti nas kamen spoticanja.
Bošnjaci su jedini narod na svijetu koji glavi krvnika kod kojeg su morali učiti srpskohrvatski i koji im je zabranio naciju , bosanski jezik , koji ih je nasilno asimilirao u Srbe i Hrvate , tek tamo 1971 kad je malo uspostavio odnose sa arapskim zemljama dao im mogućnost da budu muslimani sa malim m.
@Kriticarrrrrr bosnje vole titu, kazu bilo dobro, mogo si u parku spavati. sa nasim pasosem si mogo svugdje (u njemacku da na baustelu i u trst po kafu i farmerke)
Nikad više fašizam!
Komunizam je najgori oblik fašizma.
Mogu ovi ljudi slaviti sta hoce ali je to sve laz, dok postoji bosnjak, hrvat i srbin u bih fasizam ce zivjeti, nazalost.
Uoravo tako, ono sto napisem prvo me najvise "bode".. 😂 Ne znam sto pricas o islamskim obicajima kad nisam spomrnuo islam niti bilo koju drugu religiju, samo "nacije", osim ako zelis da kazes da je u bih vjera=nacija i da ova plemena osim vjerskih obicaja nemaju nista razlicito?
PS: Moja nana postila citav zivot, dedo visio u dzamiji, nisu dohvatili krmetinu, za rakiju ne znam, nihov zivot, njihova pravila. Niko ih nije tjerao da postuju tudje obicaje, jedu kremetinu, il kakvu si glupost vec napisao. Stvarno ne znam zasto bi se katolici ili pravoslavci pridrzavali islamskih propisa i obrnuto. U vjeri "nema prisile", a ti bi da nameces ljudima islamske obocaje i propise, da li si ti siguran da si vjernik?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve budalaštine
Preplivaćemo Neretvu - Tifusari ZA MNOM