Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je ovaj članak u rubrici BiH ?
Ne cete ga naci dok ne odluce da vam ga pokazu. Znaju gdje je ali nije jos vrijeme da se pokaze, mozda uskoro. Ali, ako neko zeli da sam sazna gdje je avion, to moze jednostavno, dovoljno je da se dobro otvore oci, "Man Of Style"! Pozdrav svima i klix-u , pa ko hoce nek udara minuse, udarate sami sebi. Neka osoba moze i pogrijesiti ali bar pokusava doci do istine, dok ostali sjede i cekaju sledeci TV Dnevnik. MH370 -"Mia" - 239 - NH
Eh da je Dalida vodila istragu ona bi dokazala da je bila saobraćajna nesreća. Šta hoće ba porodice žrtvava ?? Da ih Dalida uhapsi što ometaju istragu ??