Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"'Vlada (Srbije) želi da Bosna i Hercegovina bude jedinstvena, stabilna država – ne postoji interes u podržavanju srpskih separatista u entitetu Republika Srpska. Ne postoji indikacija da su predsjednik Vučić i Dodik, predsjednik entiteta Republika Srpska, bliski", navodi se u Izvještaju.'" Dobio sam unutrasnje krvarenje mozga nakon ove recenice.
Dobio ili ne Vucic zna sta radi svaka mu cast
Dobio ili ne Vucic zna sta radi svaka mu cast
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Maloprije sam napisao post upravo o ovome. Evropa će nakaradnu zemlju držati na aparatima vječno samo neka nema muslimanske države na tlu evrope!
Realno nisi slagao nista
Pa svakako ne bi ni bila muslimanksa drzava nego sekularna. A imas primjer Kosova i Albanije gdje je vecina muslimana pa se ne buni ta evropa ne znam sto se sve mora sa religijom povezivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DOK GOD MI NE BUDEMO POSTOVALI NASU DRZAVU, NI OVI OKO NAS JE NECE POSTOVATI, NE ISMIJAVATE SAMI SEBE. VRIJEME JE DA SE PROBUDIMO. OVU PORUKU SIRITE NA SVIM CLANCIMA I DOMACIM BIH SAJTOVIMA.
Sve sam ovo i ja mogao reći, ali ko mene hebe.
Bosanski srbin, bosanski hrvat i bosanski bosnjak se ne mogu sloziti ni koji je dan danas. To je realnost. Treba napraviti novu naciju posto je nacija samo roblje pa bi to roblje trebalo da gleda bar visinu nadnice. DRZAVA: Mala Evropa, NACIJA: Evropejska, JEZIK: Evropski, RELIGIJA: Sveto jagnje (na raznju). PRESJEDNIK je onaj ko moze najvise pojest jagnjetine.
Dok Srbi i Hrvati ubrzano rade na komadanju Bosne, Bošnjaci (njihovi predstavnici u vlasti) hrču duboki san. Srbi su formirali jake policijske (vojne) snage i u čvrdti su političkim i vojnim vezama sa republikom Srbijom. Bošnjaci su davno trebali formirati svoje kasarne za policijske snage, koje bi bile jezgra odbrambene vojske u skorim bosanskim sukobima. Ali to Bošnjaci ne znaju. Oni misle da ih drugi moraju čuvati i brinuti o njhovoj zemlji.
"i u čvrstim su političkim ..."
bakir je veliki drzavnik..najveci u bih...vjerovatno i na balkanu....on se redovno sastaje sa ambasadorom najmocnije zemlje i sa lorodovima a dodik je pod sankcijama i ne moze se ni rukovati sa tako bitnim ambasadorima...moram priznati da mi je nekad krivo sto srbi nemaju takvog drzavnika kao sto je bakir
dovedei kevu da je bake oplodi i dobijete vođu po mjeri ;) Srbi su naj-pametniji, to valjda cijelom svijetu treba biti jasno
London je centar i glavna baza za obuku tzv islamskih terorista,koriste iz za vlastite potrebe,najviše na štetu muslimana.
The lord of Bosnia: Mr Dragan Covic Mr Milorad Dodik And.... Mr Esad Radeljas
sjašite više sa naših leđa. zadnjih 25 godina života provodim u strahu hoću li sutra dočekati sunce. dosta više!
ovi su lordovi i napravili bih sakatom,a ovaj Rouz majmun ,je li to onaj ratni......moze li mi ko reci?
@selo1968 To je taj
Britanci su uglavnom ksenofobi tako da nemojte misliti da vas vole.
Treba srušiti srpsku i kantonizirati cijelu BiH. Bošnjaci trebaju koalirati sa nezadovoljnim Hrvatima (s pravom su nezadovoljni) i da zajedno razbijemo aždahu od četniteta.
Imam osjecaj da oni samo nama daju vremena,ili da se kolektivno pokoljemo,vrsimo samoubitstva,ili da se selimo kud ko moze.Ako hoce da se spasi iz ove kolotecine,gdje covjek vise nema neku altetnativu bas radi tih razlicitih misljenja nasih naroda.Mogu oni rijesiti sve za 24 sata da hoce.
Blago njima kad im se moze. Zamislite da sjede guzonje u Parlamentarnoj Skupstini BiH i raspravljaju o stanju na Britanskom ostrvu. ;)
Jedan dzikan drugi herceggovno
Sve razumijem, nakaradni smo realno. Ali zašto prijetnja može biti poziv na molitvu ili zaključak da se u nekim mjestima žene drže islamskog načina oblačenja i da je alkohol zabranjen. Nisam vjernik, potičem iz većinskog muslimanskog mjesta, i ovdje ima toga ali terorista nema. To kako se neko oblaci to je njegovo pravo i ukus. Pozabavite se vi našim vodjama oni su problem a ne ljudi.