Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA NEKA IH TAKO ZAJEDNO NEK SE KARAJU MEDZUSOBNO, NE TREBA NJIH ZALITI
prvo da se razumijemo kod nas niko ne ide u cuzu zbog \"laksih\" djela... trebas dobro napuniti dosije da bi se neko smilovao da te posalje tamo. prema tome nimalo me ne interesuje sto sluze zajedno i ovi sa saobracajnom i oni sa teskim ubistvom, siledjije i pedofili. zato ga valjda i saljes u zatvor da mu se zivot smuci a ne da izadje odmorniji nego sto je otisao pa da mu ne bude mrsko ako ga ponovo vrate tamo. treba se ugledat na zatvore u afganistanu, iraku, juzna amerika pa ce biti nesto od nas. samo trpaj nek nemaju zraka cistog disat.
Hajvane, ispuni svakome zelju. Nije daleko Jadran. Posalji ih tamo na odmor!!!
ajd jos malo, pa svako u svojoj drzavi nek sluzi zatvorske kazne.
sta mozes, sve ista gowna.
Ma kakva celija, ja bih samo zicu ogradio i neka unutra tucaju kamenje...
@seljo- znas zasto nece Srbi I Hrvati zajedno sa Muslimanima-pa zato jel se tamo u wc koristi samo flasirana voda da se brisu brabonjci nigde ni traga od toalet papira-a niko civilizovan nece rukama da dodiruje taj izvor infekcija a posle naravno nemas gdje da operes ruke u zatvoru-cak ni ti robijasi izgleda ne prihvataju serijatske zakone
Ovaka ista celija ceka i naseg Hejupa zvanog Kufer!
cuj srbi i hrvati nece da izdrzavaju kaznu u zenici jer su tamo vecinom bosnjaci! pa ko ih pita mamu im je*em? jesu li zatvorenici ili koji ku*ac? u samicu sve. i jedne i druge i trece
u zenici je isto tako...ko ima saobracajnu lezi sa ubicom...pa ovo nigdje nema nego samo u bih.malim slovima nego sta.
U biti me jako malo zanima kakvi su uslovi u zatvorima. Znam, znam sad ce bit nije humano ovo ono bla bla. Alli fakat? Cemu zatvor ako ima vikende, uslove hotela sa 3*, godisnje odmore i sl.?
Joooj!Pa dajgle ovo.Prvo kaže da je KPZ Mostar jedini zatvor poluotvorenog tipa u FBIH, a onda da FBIH ima samo 1 zatvor zatvorenog tipa i još ŠEST poluotvorenog!!!