Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju li u planu privuci investitore koji ce otvarati radna mjesta i zqaposliti te ljude ili ce im glavni posao biti sirenje mrznje medju ljudima?Koga ce to plakat nahraniti?!
Papir ti je naj jaci materijal na svjetu,kakve sve face mora trpiti na sebi.Nego sad ce jos malo izbori pa cemo se nagledati jos mnogo ovakvih na svim stranama.Jadan papir duboko suosjecam sa njim.
ovaj načelnik ima ozbiljan predizborni program.međutim,zanimljivo je da prijeti onome ko ih skine,a plakati su zalijepljeni pod okriljem noći.ako otvoreno podržava presuđenog ratnog zločinca,neka pozove novinare i zalijepi sam plakat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najedite se mržnje, zlobe i plakata dok građani 🇩🇪🇨🇭🇨🇦🇪🇸🇩🇰🇭🇷🇯🇵🇱🇺🇳🇴🇺🇸 normalnih država putuju zive idu na zimovanje, skijanje rade za minimalac od 1900€, a ti ljepi i gledaj ormar iz 1973 u sobi razmišljaj kako ćes šta dignut na kredite i ostvariti.Koliko smo glupa nacija i Alisa iz zemlje čuda bih se 2x začudila....
Ne bi oni ništa lijepili da vi za sve ne objavite članak pa kontaju to nas pogađa pa se baš trude.
Kaze jedna komunjara... Ma znas , srbi su u ratu bili drogirani, davali su vojnicima drogu... nisu oni te zlocine radili sto su htjeli... Aha reko,,, a de mi reci ko im danas potura drogu... jel se i u miru drogiraju da mrze Bosnjake i islam. Podje opet da trazi opravdanja. E reko jaro, bice mi drago kad takvi prve ratne prilike budu zaklani medju prvima od tih svojih miroljubivih srba... Balije izgleda ne samo da su glupe, nego i sporo kontaju...
izgleda pampers dobro plača
hvala bogu ovakvog otrova vani nema...
Nekoliko hiljada srba radi iz Lukavice,Kasindola,Pala,Sokoca,cak i Han pijeska u Sarajevu a balici sjede kuci,neka lijepe i treba nam tako....
Jes principijelan ovaj Ćosić, ako ti je ovo kruna tvog rada onda aferim, imaš se čime i ponositi. Lijepljenjem plakata ratnih zločinaca, preko leševe do vlasti , a glupi narod plješće, divi se hvali i veliča ovakove vođe i samo dublje tone, ali nema veze idemo dalje........
Dok god su balijama heroji, glavosjece i razni mudzahedini, ratko ce biti nas heroj u borbi protiv radikalnog islamskog terorizma. Sad imam neko predavanje o casti kod muslimana, kako ubijaju svoje cerke kad su u vezi sa na primer svedjanima, svabama, francuzima itd u Tim drzavama u kojim zive. Ubiju cerku iz casti. Pitali tu djecu muslimansku od 15-20g, koliko oni misle da ce im rodietleji dopustiti da imaju momka ili curu, 2% zenksih su rekli da misle da ce ih pustiti 20% muski. Moderni su.
samo jihad :)
Neka im posalje slike novijeg izdanja, pa psi lutalice imaju vise slobode od njega. On je tamo gdje i zasluzuje da bude a i ostat ce!!!
@ZastoDusmani Ovo je Bosanska zemlja.. Stoljecima bila i ostat ce... Zaboravio si da su vas Turci doveli ovdje....
Ah sto fasisti jasu, jasu.....treba ovima sto su lijepili podjeliti cokoladice. Definitivno bosnom Bog nehoda, a osiromaseni uranijum je ucinio svoje. Gdje god pogledam metastaze.
jel ovo reklama za Pampers pelene sa slikom najveceg potrosaca istih?
Ovo je bilo samo prvo poluvreme, za Novosti je odmah poslije prvostepene presude kojom je osuđen na doživotnu robiju, poručio bivši general Ratko Mladić, preko svog sina DarkaI STA SAD CEKAMO DRUGO POLUVRIJEME/TU TEKMU NECETE GLEDATI
nisu dovoljo pametni pa da znaju skriti to da podrzavaju ubistvo i progananje Bosnjaka. zato ovom liku zelim brzu smrt, da ga neko daboga ubije.
Sta bi bilo da je neko naljepio paveliceve plakate ...
Ko podržava genocidnu politiku je________? A vala treba i pameti isprintat sliku i zalijepiti je. Znal' tamo neko napraviti kakav chip ili bar aplikaciju za telefon na kojoj nema mrtvačke glave i noža?
@ZastoDusmani Bosna hrišćanska zemla? Od kada?
nisam.nacionalista ali dosta je brate vise ove mrznje I sirenja karadzica I JBNE SDA daj da se vec jednom pocne zivit u toj Bosni kako treba I kako je do sad bilo,prije rata nije bilo bitno sta si srbin,musliman ili hrvat a sad se sve svelo na provokacije,ako je doslo do toga da rs zarati pocnite vec jednom ovo nigdje vise ne vodi...
To sto ti zelis iskljucivo zavisi od ino-kreditora...iskljucivo!!!
kakva sad SDA ima veze ....ovo je ratni zlocinac " pampers eroj" ...