Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u specijalnom izdanju: koliko je kostalo iznajmljivanje 19 masina integrala?
A jesu li stigle mekinje u stočno SARAJEVO!!!!!!!
Truni i grizi šta ćeš. Znamo mi da si ti bolesna vlaška rospija.
šta će im 19 mašina? Duduk je tu fino pazario
mogu i da lajem ugrist ne mogu vise hehehehe
Mozes samo da ga duvas..
Srbi svaku priiku koriste da pokazu ostatku svijeta koja su go.vna
Bravo Dodo! Tisi bar za kredite i pomoc koju je drzava dobila za kupovinu ove opreme utrosio te kredite (bar dio) u ono za sta su bili i namijenjeni, dok ovi koji sada prosipaju zuc i vicu - kiselo je grozdje, za te iste kredite su samo \"markirali\" teritorij, troseci tu pomoc na sve osim na ono za sta je bila namjenjena. Hajde, nema veze, ima se moze se....ionako je ljeto za cas tu, pa ce se otopiti snijeg.:-)))
mi sr.bi smo po.gan narod.. Srp.ska vojska nam pali kuce po sarajevu samo da bi nas iselili iz sarajeva... I da bi kasnije pricali da su nas mus.limani iselili ,, sto je laz..Po.gani smo...
javljam se iz banjalucke enklave... Posto svi znamo da je rs pukla na dva dijela.. Istocni i zapadni... Istocni je otpo ko krasta.. A ova banjalucka enklava se jos drzi... Zahvaljujuci zivlju iz rsk..
Gledaj poturica što dislajkuju :)
sine ja sam se rodio u pravom sarajevu onakvome o kome jos samo u nostalgicnim pjesmama mozete zamisljati a ti u alijinom vjestackom i najnovijem.nekada je bilo gordo zivjeti u sarajevu a sada je to nekako grehota i sramota,zadnja rupa na svirali ili sto bi rekli paksu svijeta,zbogom zohari.
plin zica jasenovac
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani ! Ha ha ha ha....cuj k\'o zaklani.....ahahahahaha
Bosancheros: ja sam se rodila ovdje, (1988 god u porodilistu Zehra Muidovic) ali sto je najvaznije: ovdje zivim. A ti, gdje se trenutno nalazis? Na Palama? U Torontu?:)
AJ LEPO SAD ZA ABDEST DA SE SAGNES DO MOJE SLAVINE...IMAS ZEM ZEM VODU DIREKTNO! SAMO MORAS CISTIH USTA! HIGIJENA NA MESTU OK!
sasvim dovoljno da nisi sarajka kao sto rekoh,u samo dvije tvoje generacije neko je sljegao u sepetu preko malte a ti si premlada da bi znala sta to znaci...sarajevo ima jos samo pedesetak primjeraka sarajlija sa ciste dvije i vise generacije tipa isakovic,porca,hadzimulic,kasumagic,papic i da ne nabrajam vise one prave sa cistim korijenom.ti si djevojcice samo jedna u nizu sto su sljegli a nemaju pojma o sarajevu,nova alijina garnitura,do duse i on je bio negdje od krajine kao i tvoji preci,ti si supljikat.