Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi religiozni ljudi su za mene idioti, a naročito ovi malo ekstremniji. Ja jednostavno ne mogu voditi ozbiljan dijalog sa zatucanim ljudima, iako sam u njihovim očima ja taj koji je zatucan. Dunning-Krigerov efekat. Na ove knjižurine se treba i popišati i posrati, a ne zatvarati ljude, obezglavljivati ih ili šta ja znam već.
Svaka vrsta terorizma je losa za drustvo..
Gulenovci,teroristi.
Bog sami zna zbog čega su ovi uhapšeni???
Citko pise zbog cega su uhapseni
Pogledaj afere oko Zlatka, a guraju ga opet u politiku da ubire javni novac. A guraju i ovog Grabovicu koji ima firme ovdje i po hrvatskoj sve na konto direktorske pozicije od prije u Elektroprivredi. Zaista cu se vratiti u sda ( a pogledaj moju kritiku sda) samo da vidim sta ce biti s Zlatkom i Grabovicom.Hrvatski mediji su pisali o Grabovici. Sdp mora osuditi Grabovicu i njegove igrace.
Uvijek me zanimalo kako izgleda članska kartica ISIL-a....
Poput one od HDZ-a, čak i stoji HDZ na ISIL-ovim članskim karticama
Svaka akcija izaziva reakciju.Suludi fasista iz Danske je zavadio pola svijeta.
Znaci zapaliti knjigu je ekvivalentno ubijanju desetina neduznih ljudi? Zapali i ti knjigu svedskog autora ako ti je krivo marvo jedna... Pitate se uvijek zasto zapad mrzi muslimane? Upravo zato sto postoji ovakva niskointeligentna zatucana marva.
@Clit Da da. Nema to nista veze sa divljastvom bliskoistocnih (a i drugih) primitivnih muslimana.
Pitam se samo kakav je to Svemocni kad mu trebaju ovi klosari da ga brane?
Donekle si u pravu.Eno neki dan se onaj norvezaninin paljitelj sam Ubi.Lars Wilks poginu,zabi se u kamion.Niko ne moze utvrditi uzrok.
Zabio se u kamion a niko ne moze utvrditi uzrok?????? A da nije mozda udarac u kamion uzrok smrti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)