Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a u banja luci nije.. koja smo mi gamad.
to je priča o čekanju Godoa.. nikad se neće desiti.
država u kojoj više od pola stanovništva nema dan državnosti, veliča ratne zločine i zločince, skriva iste, skriva masovne grobnice, i radi sve kontra interesa bih. đe mi živimo, nama je i dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čudno je koliko su bosanski hrvati i srbi isprepadani da će bih postati totalno islamizirana da svaku vijest koja ima veze sa turskom dočekuju na nož. take it easy.
kaze se u clanku-nakon okupacije bosne sultan je zagarantovao sigurnost i slobodu franjevcima te da je to glavna sugestija kako treba da se zivi-ha ha--svecanosti su sudjelovali mladi bosnjaci-pa nije cudo sto se samo bosnjaci obiljezavaju taj dan a druga dva naroda imaju svoj dan---pa zar se nebi trebali dogovoriti za jedan dan koji svima odgovara ili da im nametne visoki predstavnik kao sto je nametnuo zastavu i sve ostalo-nasipoliticari znaju dobro da stranci upravljaju drzavom-a bosnjaci da bi imali naciju moraju imati i svoju drzavu dok je ovako djele sa Hrvatima i Srbima
I Mladic je pred kamerama zagarantiro slobodu i sigurnostSrebreničanima.
kakve veze ima bakir sa danom državnosti. još od države koja nam je ugasila državnost i okupirala nas 450 godina
šuti majke ti tebi svako ko ne voli bakira nije ni Bošnjak ni musliman. ti si našla o pameti pričat svaki komentar ti je glup kao top IQ 80, malo veći kad od muža mišljenje staviš na net
hvala braćo Turci
hvala što ste nas osvojili i pogubili kralja :-D
Again,hvala braco Turci :),hvala im na Islamu ;)
a gdje je Bakir krompirko...da se malo ulizuje