Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako udjemo u konfederaciju sa RH nece nam trebati trositi novce na besmislene pregovore i propustnice. Treba se usredotociti na izgradnju granicnih prijelaza prema iztocnim susjedima. Postoji bojazan da ce navaliti u BiH i traziti politicki azil, te nasi organi moraju biti spremni izgraditi prihvatne centre, i mehanizme za repatrijaciju. Hvala.
@ku(ku)ruz Pa kome ces onda prodavati crvljive paradajze, jer neces ih moci preko divljih prijelaza tamicem svercati?
Alo paradajz turisti došlo je vrijeme da se Hrvatska očisti od vas.
cuj
haha
ZAPADNI SUSJEDI? I ZAPADNI, I JUZNI, I SJEVERNI SUSJEDI...
Ma nezanimaju me propusnice, to je valjda za poljoprivrednike. Mogli ste jednostavno napisati hocu ili neću moci icu u bosanski brod po pivo i cigare. s osobnom iskaznicom.
....prviiiiii komentarisem!!!!!
Ako je portal zaostao, šta ti radiš ovdje "20 i više sati" u kontinuitetu:)? Ono, "s kim si takav si":)? Brate, produži dalje, niko te ne tjera da budeš ovdje, zar ne:)?
Mi ćemo svima uvesti vize osim braći iz Irana,Jemena,Afganistana i svih zemalja gdje su štabovi al ..ide jer nam niko ne treba.Kad nam sve ovo dopi z d i izvršit ćemo masovno samoubistvo,spektakularnim samodizanjem u zrak.Boj se unijo evropska.Eto Zlaje.
A gdje ćeš ti ma jm un e i sa vizom i bez vize.Idi u šumu odakle i došo p a p a n e
Tiho tamo, k.l.o.š.a.r.u.
dabogda vizu trebali vaditi da udemo u hrvatsku da vam niko ne dode mamu vam sugavu kockastu
napokon šljaka ovaj zaostali portal, poslije nekih 20 i više sati.
proba