Slučaj "Dobrovoljačka ulica"
0
U Interpol Sarajevo stiglo 13 od 19 potjernica
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AKADEMIK PRAVi dobro im ti to skresa,al ovi moloumnici i bijedna krvolocna primitivna halapna amebska smrdljiva goveda nisu mentalno sposobna razumijet! POZDRAV! Podrska nasim herojima i ljiljanima koji su cesto golih ruku odbranili nasu drzavu Bosnu i Hercegovinu! BOSNA4EVER!
Mi Bosnjaci nikada nismo imali niti cemo imati zelju da dominiramo nekim od naroda u BiH.Armija BiH je bila tronacionalna armija i ona se borila za BiH.Ona se izborila za BiH bez obzira na moc JNA koja je stavljena u slubzbu jednog naroda i to naroda koji je potvrden neprijatelj ljudskog roda uopste,medutim, samo mu mogucnosti dopiru do komsija.Da li i jedan narod ili lider kao sto su srpski isao u takvu krajnost da parolama i retorikom osvaja cijeli svijet \"Gdje je jedan Srbin to je srpska zemlja\" \"Srbija do Tokia\", \"Velika Srbija\" \"Republika Srpska\" Sve receno i sve napisano je toliko sramno da me je u bijom svijetu stid reci da je srpski narod proizvod moje brace Turaka.Gospodo Srbi pa sve ste izgubili,sve,bas sve.Kao misevi igrate oko Bidena,a provjereni neprijatelj Srba.Poslije njegove posjete odeVojvodina,a za RS mogu reci neka zivi hiljadu godina,ona ce biti Bosna i Hercegovina sto je patriotskim snagama BiH Bio konacan cilj
ccc
nocna java 23.05.2009. u 13:12 Dogadjaj u Srebrenici moze se okarakterisati kao \"HUMANO DJELO\". Majku ti cetnicku! JEl ubistvo onih mladica, svezanih, nenaoruzanih, prestrasenih humano????????????????????????? Dabogda ti familija sva osjetila isto. Gade jedan!
Dogadjaj u Srebrenici moze se okarakterisati kao \"HUMANO DJELO\".Tu su porazeni Srebrenički koljači.S obzirom da zaštićena zona u to vrijeme nije vise mogla da opravda svoje ime i funkciju i da je prerasla u terotističko-fašističku zaštićenu zonu, snage oslobodilačke VRS su izvele akciju humanog karaktera i potukli neprijatelja spasavajuci hiljade Srba u okolini Srebrenice.
ZIVJELA \"REPUBLIKA SRPSKA\"koja je uspjela razbiti ;teritorijalce koji su se vratili sa Hrvatskog ratista do zuba ;ZOLJAMA;naoruzani koji su kukavicki napali mladu neiskusnu vojsku u ;dobrovoljackoj ulici,sa gener,Jovanom Divljakom!!!!
To je dobro. Volio bih da ih sve uhapse, strpaju u zatvor na 20 godina, a mi da šutimo i čačkamo uho. Ovaj smrdljivi narod nije ništa bolje ni zaslužio. I čestitam vam Tihića, on će zakucati zadnji ekser. Vi ste ga birali, i njega i sve ostale beogradske sluge, tako i treba, aferim Bošnjaci.
Dogadjaj u Dobrovoljackoj ulici moze se okarakterisati kao \"HUMANO DJELO\".Tu je porazena JNA ciji sam bio visoko rangirani oficir.S obzirom da JNA u to vrijeme nije vise mogla da opravda svoje ime i funkciju i da jeprerasla u srbo-cetnicku armiju,snage tada i danas i zauvjek suverene drzave su izvele akciju humanog karaktera i potukli neprijatelja spasavajuci stotine hiljada,a mozda i par miliona gradana BiH.Sta su oni trazili dva i po mjeseca po dobijanja nezavisnosti BiH.
Optuznica se prosiruje na jos 200 pripadnika ABIH..od boraca do Generala...pouzdana informacija
Ljudi Bosne! Prestanite biti ono najsramnije-sluge! I to sluge gorih, opakijih od bilo kog medju vama. Ako se ne odhrvete iskusenju da sebe i svoju pamet predate drugima necete imati ni oprosta, ni spasa. Rat se ne gubi na bojnom polju, vec kad dusmansku istinu prihvatis ko svoju.
Ja opet mislim da bi vlasi trebali da se brinu o svojoj Gay Parada, Paradi Ponosa, ! U Dobrovoljackoj vam je sjeban plan!
@RS MA NE MRZI lloyd ČETNIKOSE, SAMO ČOVJEK CITIRA ŠTA SU SVJETSKI POZNATE LIČNOSTI REKLE O TAKOZVANIM \"SRBIMA\". ;-) IMIDŽ \"BAD BOY\" SE NE STVARA PRIČAMA, NEGO (NE)DJELIMA, A U IME TAKOZVANOG \"SRPSTVA\" JE POČINJEN I GENOCID, TAKO DA JE TZV. \"SRPSKI\" NAROD STEKAO ETIKETU - GENOCIDAN NAROD. ZNAM JA, NISU SVI \"SRBI\" POČINILI GENOCID, ALI PODRŽAVAJUĆI GENOCIDAŠE (KARAĐIĆ - MLADIĆ & OSTALA BAGRA) SVI KOJI PODRŽAVAJU GENOCIDAŠE I SAMI POSTAJU GENOCIDNI, PA JE TAKO I \"SRPSKI\" NAROD STEKAO LASKAVU TITULU - GENOCIDAN NAROD!!! LIJEPO NASLJEĐE ZA BUDUĆE GENERACIJE ;-)
sta je sa Ilije Jurisica!? Zasto se o tome suti, da je iz Sarajeva davno bi se poduzelo nesto!?
@lloyd ti ba mora da si zrtva silovanja pa toliko mrzis cetalje :)
Teško je povjerovati da Haris Silajdžić, koji dobro zna gdje se nalazi Tuzlanska banka, ne zna gdje je Tuzla, da je i Tuzla u BiH, da se i Tuzla u ratu branila. Za kakvu li se to BiH bori bošnjački član Predsjedništva BiH kad ima obraza da šuti dok se srbijansko pravosuđe poigrava sa Tuzlom već treću godinu i leti da se oglasi saopćenjem kad u istoj igri na tapet dođe Sarajevo. Isto vazi i za Sadovica