Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam u kući dva diplomirana inžinjera i magistra i nijedan ne radi. Eto samo da spomenem to i da ovima spomenem kao i obično familiju.
pridružujem se.
@zarkan0 Ne dipr momčino sreće ti. Rade oni kao i večina mladeži u zemlji ali "ne svoj posao" za koji su se školovali. Ti kao da nemaš pojma o čemu pričam i......kao da si iz dijaspore ili živiš na Marsu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto ne napisete da je ova Adrijana Zarinkovic bila sekretarica Dragana Covica u Predsjednistvu BiH zadnje cetiri godine? A sad je postavili za viseg strucnog suradnika u Sluzbi za odnose s javnoscu Predsjednistva. A zavrsila civilnu zastitu u Beogradu, gdje je bila i u ratu. A njen otac bio u vojsci Republike Srpske na ratnoj Grbavici.
@politika.je Tako se Covic brine o Hrvatima! Njemu valjaju samo oni sarajevski Hrvati, makar bili i u vojsci Republike Srpske, koji su u ratu bili protiv Sarajeva.
Samo jaši, svi smo naši!
Zamislite samo ovo, u Indirektnu poreznu službu u Tuzli, dolaze iz Beljine svaki dan autobusom četonje . Primaju platurine od 3 500 KM, a na svojim FB profilima kače slike Ratka Mladića i Radovana Karadžića i dižu tri prsta... A onda eto ih u Tuzli rade, normala... A djeca iz Tuzle lome đale kod Binga za 400 KM... Za koga je ovo DRŽAVA? Za nas obične građane sigurno nije. SOLUCIJA JE DISOLUCIJA.
Ja sam uvijek govorio i govorit ću... BiH se mora RASPASTI jel jedino tako možemo doći do pravde za malog čovjeka. Ovako plaćamo na hiljade maraka one koji rade PROTIV OVE DRŽAVE. Zato je najbolja solucija - disolucija države. Pa oni što su dobijali pare radeći protiv države, nek ih u svoje "institucije" uposle njihove "matice" (samo što nisu i neće)... Ovako, više jednostavno ne ide. Solucija je DISOLUCIJA...
Adrijana Zarinkovic zavrsila civilnu zastitu u Beogradu, otac joj je bio u vojsci Republike Srpske na ratnoj Grbavici. Cijeli rat bila u Beogradu dok joj je otac ratovao na Grbavici. I sad da bude za odnose s javnoscu u Predsjednistvu BiH. Bila Coviceva sekretarica u Predsjednistvu. To joj je svo radno iskustvo.
Kako su dosli do ovih pozicija ?? Preko Biroa za zaposljavanje?
Adrijana Zarinkovic zavrsila civilnu zastitu u Beogradu, otac joj bio u vojsci Republike Srpske na ratnoj Grbavici i sad je namjestena u Sluzbi za odnose s javnoscu Predsjednistva BiH. Bila je sekretarica Dragana Covica u Predsjednistvu. To joj je svo radno iskustvo.
Sve za jednoga - jedan za sve.
Brkan je postavljen na radno mjesto stručnog saradnika za pravovremeno planiranje u Odsjeku za planove i programe Sektora za politiku i planove, ovakvo radno mjesto ni nadrealisti ne bi izmislili
@sultan111 Brkanu pozdravljamo staru i sestru ako je ima
Hahaha ima nas dosta koji radimo u sarajvu na rasturanju bejha, a lude bošnje nas za to još i plaćaju hahahaha
to si upravu za plačanje vas raturača bosne, e jedino je problem što če vas plačat do sudnjeg dana jer bosnu nikad nečete rasturit
@TvrtkoKralj63 Ozbiljno radis na tome? Pa kako ide ???
svi vole Bosnu i Hercegovinu kad se treba uhljebit...
da ima pravde...ovi uhljebljeni bi bili uhapseni radi davanja mita...a i ovi koji su primili mito...
@yeba.mene.drzava Pa valjda ih zvali sa biroa......
Jos jedan dokaz da su svi isti.
Općim vam s majkama lopovskim