Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj pištolj mu za pasom za vrijeme vježbanja 😅😅😅😅😅koji seljak....ko da gledam da je i džemper utrp'o u trenerku
Slušaj sliiino....pa normalno da ima protivnika a ne dušmana.. Ti bi da pucaš a da te ne pucaju...
Zar je moguce da ovakve budale hodaju slobodno.
Momak nije u toku. Kod nas su mafijasi otisli u politiku i poduzetnistvo, nema vise tih ulicnih fora..pistolj za pasom ma vidi ti njega.. Momak bi trebao ici u neke privatizacije, izmisljati dokumentaciju za poticaje, osnovati politicku stranku, zivjeti od medunacionalnih sukoba itd., evo ovako za prvu ruku da mu predlozim! ; )
woow, morate pogledati video: ovaj video je strava, morate pogledati: http://onlinezarada.gq/?ref=SC6lPfgQc
Ovo vijest od petka, sto ste spori na klixu
Po imenu bi se reklo da je neki intelekt, Citanka za 3 razred Galib Hodzic
Živko merhametlija...
Auuu kakvi kriminalci hodaju Bosnom i Hercegovinom? :)))))) A jest' ovaj Živko Budimir bio dobrodušan. Žao mu krimosa pa ih raspustio da haraju državom.
ovaj tekst zahtijeva crtanje prijateljskog stabla :D
Sta mu dodje od rodbine Fahrudin Radoncic?
Zaglibio Galib :)