Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nove inovacije koje pomazu i poboljsavaju uslove su uvijek prihvatljive
Ček, ovo je vijest? Pa u normalnim državama svaka javna ustvanova, privatna firma, autobuska stanica i tržni centar imaju po jedan. Ja mislio ovo neko čudo od AED-a, kad ono obični. I još nekog profesora japanca doveli da priča o tome. Eeee, Bosno među šljivama.
Pa jeste vijest za bosanske uslove, na zalost. Ja ovakve uredjaje vidjam na svakom cosku, kao sto kazes po metro stanicama, cak i na ulazu u neke parkove. Razlika je sto se o bosni ne cijeni zivot. Eto ovaj hotel je to samoinicijativno kupio, ali bi takvo nesto trebalo zakonski regulisati. Kao sto mora biti aparat za gasenje vatre morao i ovaj aparat da bude dostupan i da postoji osoba obucena za koristenje. Vrlo jenodstavno ali vala dobaciti mentalno tako "daleko"!!!