Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovakvim podacima, neko sa osnovnim znanjem iz matematike moze zakljuciti da je potpuno svejedno vakcina ili ne, imate iste sanse da zavrsite u bolnici. Nemojte pisati gluposti ako vec hocete da se ljudi masovno vakcinisu.
Nisam vidio Vaš komentar ali smo u biti napisali isto. Ljekari daju idiotske izvještaje jer podaci koji se prikupljaju nisu adekvatni pa ovakva glupost podgrijava antivaxersku historiju.
Zabrinjavajuce je sto vi nas evo vec dvije godine ne zelite da lijecite ako bolest nije korona. A zdravstvo se uredno uplacuje.
Neki dan ste javili da je 10 posto, a sad ispod 20 posto.
hahahaha pa 80% nevakcinisanih je i izvan covid bolnice. da vakcina toliko djeluje, bilo bi jasno 1/1 i drasticna bi bila razlika u zarazenim. Nisam protiv vakcine, ko je star, debeo ili ima slabo zdravlje neka se svakako vakcinise, ali ovaj teror na ostatkom zdravog stanovnistva nije ok.
Zar nije vise dosta manipulacija? Skoro ce dvije godine.
Posto se ovdje narod šica matematikom, psihologijom, medicinom...da objasni svoje stavove, evo vam malo i istorije...istorija kao uciteljica zivota pokazuje da je ovdje narod vecinski glup i da smo kao takvi na dnu svih statistika.
Nisam antivaxer, vakcinisao sam se dva put i treći put ću ali mi je članak grozan i ne pokazuje ništa. Ako je procjepljenost ispod 20% a negdje 20% hospitalizirani su cijepljeni po napisanom bi se dalo zaključiti da te vakcine i nisu neka zaštita.
JA NASLOVE I GOVANA, NEK STE OGOLILI ISTINU..... ZNAČI 20% PELCOVANIH I 80% ANTI-PELCOVANJE I ISTI OMJER OBOLJELIH..... JEL OVO ONO ŠTO SMO UČILI DA MINUS I MINUS DAJU PLUS ? HAHAHAHHA DRAMA
Fašizam..ali biće dovljni dokaz da su vakcinisani tkz. Novo -oboljeli i prenosioci virusa, jer i vskcinasani i ne vakcinisani mogu prenjeti virus i jedni i drugi mogu umrijeti od kovida, samo ne vakcinisani za razliku od vakcinisanih mogu umrijeti od vakcine...
Neuki, neobrazovani, zatucani i religiozni. Priroda se sama pobrine za takve, pustite ih na miru.
Lažu,po postotku više je vakcinisanih na respiratoru.
zašto nam ne kažete kakav je odnos smrtnosti od kovida u hnk i drugim kanotonima, entitetima i li državama s obzirom na broj stanovnika. nešto ne mislim da bi tu hnk bio visoko rangiran.
Pogani neobrazovane.