Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš legitimni
Imas plan b aktivan… dobro posao rade.. Teojcica
Pakšu odvratni...
Ma ja ba....izgio je i Liverpool finale...al oninsu pobjednici..nekako,nekakvi
Ko će stanovati u ovoj zgradi rezizdencijalnoj, što ne smijete komentare otvoriti na ovu vjest, zna se lopovi i kriminalci iz politike od naših para, dabogda im tu bilo zadnje i počivalište
Svaka cast kliksu sto je ovo objavio ugodno ste me iznenadili ! Ovako se brani demokracija.
Haj nam malo objasni otkud tebi silna imovina koju imas,malo ti jel pa hoces jos da se našopas za unuke unuka.....ti Bakir i Dodik ste najveca nesreca koju je mogao zadesiti ovaj narod cijele BiH. Predsjednici puno bogatijih drzava nemaju sto vi imate.
Jel se nešto zna hoće li čović biti predsjednik hercegovanaca.
Četveronožni ujaci na zadnjim nogama, yebala im sarajevska čaršija mater. Nategni praljkovaču smrade.
Čoviću srbine poraz pretvori u pobedu 🤣🤣🤣
u smislu čovićevskog legitimluka, ni jedan narod u bih ni po ustavu ne može imati legitimnog predstavnika. tako tzv. legitimni predstavnik hrvata ili bošnjaka ne bi mogao legitimno predstavljati hrvate ili bošnjake i u entitetu rs jer isti ne mogu za njega niti glasati, slična je situacija i sa srbima u entitetu fbih koji ne mogu imati legitimnog predstavnika jer ne ne mogu za njega ni glasati. insistiranje pak na ovakoj sakatoj legitimnosti vodi ukidanju i kostitutivnosti naroda.
ovo isto ko onaj anp hebbe lid zbunjenog i jos uvijjek ne znamo ko je pobjednik
Jesu jesu potvrdili da je Zeljko predsjednik......
cini mi se da ova deklaracija ide vise na ruku Covicu
Majstori iluzije ili ti obmane. Znaju pisati ovi iz ZG. Imaju dobre saradnike iz BG. Lijepo spinovano nema sta. Odlicno za lokalnu upotrebu. Rukopis poznat kao i oni sto diktiraju. Da ponovimo ono nase da se zna. Fashizam NECE stanovati u Bosni. Eto vam ga tamo!
Evo vam ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo, legitimni. Tako da ti bude udobno u sarajevskoj čaršiji mamicu ti.
Primiču ti se i ne možeš izbjeći neizbježno. Iz Ambasade SAD-a u BiH su na zvaničnom Twitter profilu objavili kako snažno podržavaju Ured disciplinskog tužioca VSTV BiH kojeg vode Alena Kurspahić-Nadarević i Mirza Omerović. Od njih se svakako očekuje i da istraže i sankcionišu, Gordanu Tadić jer je nedavno dobila američke sankcije. Međutim s obzirom na to da je i dalje državna tužiteljica potrebno je imati u vidu dokaze koje SAD ima protiv Tadić.
ruska politicka tehnologija - laz do kraja. prokuzeni ste tamo gdje treba.