Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rimac, imate sve parametre za dobro razmisliti oko učešća u vlasti sa Čovićem i Bakirom. DF nije odtupio od načela koje i vi, devedeska, promovišete. Sa ovom dvojicom ih nemožete i progurati. Ostavite se ćorava posla, ako niste " smokvin list"! DF nije bio, nikada i neće biti za jednonacionalnu promociju - brani se čast građanina BiH!
P ko je to otudjio dostojanstvo i ponos hrvatskom narodu, pa sada treba da se vraca? I kakav smokvin list? Je'l Evin ili Adamov?
Samoubistvo bi bilo za hdz1990 i SBB bilo kakvo koketriranje sa ovim krimosima !!!
I vi guzove okrenuli....samo neće niko da ga metne.
Jel smokvin list ili pičkin dim?
Treba pobit svu stoku koja nam je upropastila egzistenciju do praunucadi!
Sjeca li se iko erotskih magazina "Smokvin list" koji su se mogli kupiti na trafikama? :D
LOPINĐE
moglisu pitati strasnos radojicu vojvodu iz srbije da on ude u vlast .bilobi hapsenje povratnika tomuje jedina ekonomija i pisanje lazi iz uvrnutog tornja.dase kodnas placa porez na laz .drzavabi dobro zaradila.umalo da zaboravim pa to nije drzava toje dejton
Ma ko to nama u školu išao nije,,, aaaa. Ko to nama nepismen ostao,,, aaaaa. Neda majka tokmaka svoga.
"ja dasam natvom mjestu, jabisve zajedno pisao. bolitekita kurceveliki mozga maloga sta drugikazu. samoudri , pako razumije razumije akone kogajebe"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)