Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati i Bošnjaci treba da uspostave maksimalno dobre odnose i da unaprijede suradnju BiH i Hrvatske na najbolji mogući način. Sve probleme i žalosne istorijske činjenice prošlog sukoba, sa katarzom te racionalnom osudom treba iskristalizirati i postaviti na odgovorno mjesto koje će se koristiti kao element uspostave mira, a ne mržnje i osvetničke pakosti.
Čemu nam služi vojska? Da primaju plate a ništa ne rade, da idu u misije u Afriku i Aziju za "tuđi račun", ili da čuvaju BiH i njene granice? Zašto se vojska ne ukljući u ovaj problem, dok oni namire tih 500 službenika koji DANAS fale, ući će u BiH 50000 bjelosvjetskih probisvjeta! Tu je daleko najmanje pravih izbjeglica a svima im je zajedničko da nemaju dokumenta, a zašzo, zato što nisu iz ratnih područja! Nekima se ovdje i dopada pa bi i ostali!
ja samo citam naslove! moze li mi neko objasniti o cemu se radi !?
Samo primit one što se kupaju makar jednom sedmično.
Da li je legalna migracija kada autobusi Hercegovaca idu glasati u Hrvatsku i kada autobusi Hrvata porijeklom iz Hercegovine idu glasati u BiH