Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kuke spasa , nije to nizasta , nit to sta moze pomoci ljudima , obicna igra nezaposlene omladine
Ne skontah zasto je naziv"kuke"? Mislio sam da je naziv pogrešno napisan da je realnije Ruke spasa recimo ali kuke!? U svakom slucaju svaku aktivnost koja je usmjerena na pomoci nekome u nevolji pozdravljam..
pošaljite prijedlog paušalcima posebno hadžiji konakoviću, može biti oni ulete štagod od svoje nepravedno zarađene i nepotrebne paušale za dobrobit sugrađana slabijeg imovnog stanja
Ako ne dođe neki ciga n ili beskučnik da to sve pokupi sebi. A slabo udjeljivanje ako ne možete ljudima nešto trajno kupiti kao nekretnine, izmjena stila života, liječenje... Ne može bijeda bijedi pomoći. Ali eto ako vi mislite da ćete tako u džennet...
@DoktorBezDiplome pa neka uzmu i cigan i beskucnik - ako njima treba. U cemu je ba problem? Omladina je ovo pokrenula i nesto ucinila. najlakse je sjedit i zaliti se na sve i svast.
Svaka cast nasoj omladini!
U sred grada u kojem je rodjen i zivi premijer federacije fadil novalic reformator