Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teško njima ako ih naši nehljebari evakuišu
Susjedne drzave davno svoje drzavljane evakuisali samo kod nas uvijek neke komplikacije....pitam se kakba je razlika u fumkcionisanju nase BiH drzave i Palestine....samo sto nema rata eto razlike.....
Evakuirani su ljudi iz Izraela. Iz Gaze nije niko. Imas 24 osobe sa HR drzavljanstvom u Gazi. Sve ide tesko i polako. Pokusava se organizirati sticeni konvoj do Egipta. Zidovi im ne dozvoljavaju odlazak u HR preko Tel Aviva. Egipcani takodje kompliciraju i ne daju im ulazak preko Rafe.
Nemamo ni vojsku kao oni
I ovaj vjecno na poziciji.. a sin....
Cuj ambasador ima savjetnika..pa onda jeftinije savjetnika za ambasadora..
Vjerujem da će to Sabit odraditi i spasiti naše gradjane
rano ste se sjetili
Evakuisati??!! Gledam zadnjih par dana, na desetine hiljada BH građana bi da idu tamo!
Nedaj boze
Egipat je rekao da nema prelaska granice dok pomoc ne moze uci u gazu. Sad se valjda moze preci u egipat
Dati im oružje i nek se bore na strani pravde i istine.
sto ti ne ides se borit, nemoj bit licemjer