Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U EU svaki dan, osoba koji imaju egzistencijalnih problema ima na stotine hiljada. Svi oni se nadaju da ce dobiti papire i spasiti se od siromastva. Na njihovu zalost, budu odbijeni i protjerani nazad. Africki lazni azilanti, njih avionima policije prevoze u Egipat, neki aerodrom u pustinji, gdje ih pustaju. Ostali, njih prvo hapse zbog ilegalnog ulaska, nakon toga im ide sara u pasose o visegodisnjoj zabrani ulaska u bilo koju zemlju Sengena.
E vala lazu !! U ovoj drzavi sve nam je lazno osim azilanata . Jedino su oni pravi :)
ibretim se!
Vadim pasos, pravac Le France. :) Ionako ovdje nemam vise sta da trazim :)
detalji...
Povedi me! Ja kopam i gdje bager ne moze , samo ne u ovoj drzavi
Čuj lažni :) Svi smo mi koji nismo u strankama smo oridžinal azilanti, samo nam ne vjeruju...
Jes' vala, bas si u pravu ti i ta tri idiota koja su ti lajkala komentar. Koga boli *** je li ti imas sta jesti ili ne? Znam da je okrutno, ali ti fazoni ne prolaze i neces dobiti sigurno papire, izuev zabrane ulaska u Sengen zonu na nekoliko godina.
Bjeze u Francusku i ostale zemlje, traze azil,a pojma nemaju sta je azil.. Azil si mogao dobiti izmedju 92-95 kao prognanik, bjegunac..dok ti zivot bio u opasnosti.. Zbog takvih idiota, zabranit ce nam potpuno izlazak iz Bosne...
nek sam ja glup ;) ali bar znam da se azil tako lako ne moze dobiti.. odlazak se dugo planira,informise se,a ne samo "hajmo".. I sta sad ? odu u francusku.. zele azil.. budu odbijeni.. i onda se vrate u BiH ... isto stanje kao i prije za njih.. a za ostale,jos gore.. jer onda bosna dolazi na crnu listu..
Vise ni pravi bjegunci ne mogu dobiti azil,nego samo ko odgovara pojedinoj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)