Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujte, kupujte vise srpskih proizvoda, da se mi vise razvijamo, izgradjujemo, zaposljavamo nove radnike, prosirujemo i otvaramo nova postrojenja, pravimo autoputeve i lagano idemo u EU . A vi, sve dok budete imali para da vas muzemo, netrebate se bojati, ali cim dodje do totalne krize i propasti, sto ce biti vrlo brzo, mi se odvajamo posto cemo biti spremni za EU sa vasim zaslugama. A vi ce te biti kao palestinci ha ha . Kupujte srpsko , obavezno pogledajte etiketu i mjesto proizvodnje artikla kojeg kupujete. Kupujte srpsko posto svi kupuju ! ! !
e vidiš, ja sam glsao za SDP u nadi da će biti nekih promjena, ali kad pogledam šta oni, i šta SDA radi nakon izbora, mislim da je bilo bolje da sam glasao za SDA.
Ovakvom politikom koja je pokvarena do srži i sram me je što sam pripadao ovoj stranci a mi kao narod Bošnjaci sa njima biti ćemo naj omraženiji narod na svijetu, Vi ste hrvate gurnuli u zagrljaj srbima jer ste koristili sva sredstva i metode da ih ponizite i dokažete da će imati prava oniliko koliko im vi date i da će biti ljudi koji se vama sviđaju njihovi glasovi ne znače ništa naši samo znače na ovaj način se ne gradi Bih. Po ocu sam Bošnjak po majci hrvat do sada sam bio Bošnjak od sada ne želim pripadati .
Bando SDA-ovska. 9 mjeseci ne odrzavate sastanke, ne smijete se clanovima pojaviti na oci. A okolo s.er.e.te \"stav stranke\". Kada policija shvati da je to sto vi radite zloupotreba polozaja i ovlasti, sve ce drukcije biti. Smijenite nadzorne odbore kada lose rade, a nedate odrzavati sastanke, zabranjujete odrzavanje sastanaka, da ne bi neko slucajno kroz stranacku proceduru zatrazio vasu opravdanu smjenu. Bando