Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da je u SA onoliko zarazenih koliko je samo u Banja luci? Pa Covi-ceviii placenici sa klixa bi od dragosti dobili izljev mozgaaaa i pljuvanja po SA. Mada, oni to rade i bez toga = valja im zaraditi 20km viseci po klixu 18h svaki dan...i tako vec par godina!
savjet ne testirajte se i nema više zaraženih
kraj je pamdemije, objavite to vise.
Novi slucaj u gacku uvalim im racku.
Samo nemojte biti hronični bolesnik i ne može vam ništa nijedan virus. I ja sam hronični bolesnik, imam: urasle nokte, infekciju dlaka (Trichomycosis axillaris), perut, akne, tumore, ciste, podočnjake, alergiju na polen, konstipaciju, dijareju, kataraktu, itd. Kako? Popravite hranu i stil života. Npr po upustvima Herbert Sheltonovih knjiga.
@DetektivIshrane vecina nemoze da priusti pastetu da namaze, a kamoli da jade zdravlju hranu...
Ljudi se paze, samo tako ostaje broj inficiranih nizak
@Gelecek paze se jer vade na vrijeme..
PRIJE DVA TJEDNA PROGLASILI KRAJ EPIDEMIJE, A SAD SU DOBILI POTVRDU ZARAZE KOD ŠKOLARCA Cijeli razred u Mariboru stavljen u karantenu https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/prije-dva-tjedna-proglasili-kraj-epidemije-a-sad-su-dobili-potvrdu-zaraze-kod-skolarca-cijeli-razred-u-mariboru-stavljen-u-karantenu/10364248/
@Afrlm samo idiot moze povjerovati u kraj pandemije...
Gdje u ZDK? Tesanj?
vi ste svakako svi pozitivni cernobilci
Gdje bi nam bio kraj da nemamo po.g.aneee vlasee i ka.me.njarceee. U svemu nas sramote, koce i kvare nam statistiku!
Mogle bi se opet uvesti mjere npr policijski sat i potpuni karantin. Opet ima zarazenih.
da nam solak upravlja drzavom bas bi bilo dobro.
@Brola2 pi*ckice