Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki put kad posijetim Sarajevo ne mogu da ostanem vise od 3 dana. Ne mogu nigdje izaci niti sijesti a da nema tog prokletog dima. Zao mi je sto zabrana pusenja barem u nekim prostorima gdje se sluzi hrana nije zabranjena. Nisam pronasla niti jedno mijesto. Bosna ce morati napraviti korak dalje sto se tice toga. Ne znam zasto se mnogi zale da se u Bosni nema novaca a veliki broj ih ima za cigarete. Cudno zar ne?
pushimo rac.ku vec 20 godina
pushimo pushimo
Svim pusacima koji zele prestati da puse preporucio bih da skinu sa interneta ili kupe knjigu od Alana Kara \"Lako je prestati pusiti\".Meni osobno je pomogla kao i velikom broju ljudi.U svakom slucaju ne gubi se nista.Prestao sam da pusim pre mesec-dva i uopste nemam krize.Probajte.Nemojte da se plasite.
pusenje nije zdravstveni problem, posljedice pusenja jesu
Ovi porno filmovi su cijeli svijet iskvarili. Nigdje pravog sexa ,samo se pusi lize,pusi ---Sarajevo u svojoj nemastini bi moglo postati pretstonica pusaca... \'\'skupa j.e.b.a ,a jeftina pusa...komentira neka mahalusa\'\'.
Pusenje se mora zabraniti... Ko hoce da sebe truje neka to radi kuci. Zasto bih ja udisao tudji dim?
ma kakvo pušenje, jdan od najvecih zdravstvenih problema je stres i život u bih
Interesuje me kad vlasti namjeravaju zabraniti pusenje u javnim prostorijama? To su uradile sve kulturnije zemlje!