Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva komisija pa ni sukobi nam nerade
Od toliko ljudi bas on sposoban za obe funkcije? Ma daj..
Oni piju mi placamo logicno 😂😂
Kad imaš interes sukob nije smetnja.
pa ja.. kad u sumi padne drvo... ono nepravi buku.. kad nema ko da to cuje..
u federaciji niko nije u sukobu interesa a svi su u sukobu interesa
Pita Obama Boga kad će Amerika bit’ najbogatija na svijetu? – “Za 100 godina!” Zaplače Obama i kaže: – “Ja neću biti živ!” Pita Sarkozy za Francusku isto što Obama za Ameriku. Kaže Bog: – “Za 300 godina!” Zaplače Sarkozy i kaže: – “Ja neću biti živ!” Pitaju Komšić, Izetbegović i Dodik kad će BiH izaći iz recesije. Bog zaplače i kaže: – “Ja neću biti živ!!”
e super da se i ta komisija osnuje, taman da se zaposli još koji 'mali od tetke' ili ekspert iz Shisha lounge
Zato sto nisu na vrijeme postavljeni zakoni, pravila, procedure. Ostqvljeno sve u zraku da se mesetari, laze, podkrada sistem