Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recite nam sta se provjerava prije samog davanja vakcine? Nista. Cak se osoba ni ne pita ima li alergije, da li je sklona zgrusavanju krvi, da li ima neke autoimune bolesti. Nista, ako sam ne kazes oni te i ne pitaju. To nije normalno, u Srbiji je pristup drugaciji.
Mene su pitali , oni si OBAVEZNI da to pitaju ali pravilo je - što više tableta to preče cijepljenje. Cijepite se i ne pametujte puno, strah iz vas govori a ne razum što mogu razumjeti.
Lažeš. Ja sam prvo morao doktoru koji mi je pregledao zdravstveni karton i postavio mi još nekoliko pitanja o alergijama i zdravlju generalno, zatim me uputio u drugu prostoriju gdje medicinska sestra daje vakcinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedva cekamo 5 dozu xa najugrozenije.
https://nultatacka.rs/dokaz-oba-lekara-iz-prokuplja-koja-su-preminula-od-covid-a-19-revakcinisana-mejnstrim-mediji-namerno-zataskali-informaciju/
Kad bude drzava snosila odgovornost ako mi nesta bude ja cu se vakcinisati.
bome snosi čim vičeš -nešta-
Sotone više i ne kriju da je sve ovo novi svjetski poredak! https://summit.news/2021/09/09/aussie-public-health-chief-says-covid-contact-tracing-is-part-of-new-world-order/
Stariji su pametniji od ovih mlađih hipsterskih generacija koje su poletile u Bg da se vakcinišu.
@fbjuzer odkud tvoj zdravstveni karton u Zetri ljudino, ja pricam iskljucivo o vakcinisanju u Zetri. I molim te de mi reci na koji nacin ste vi to ustanovili da ti je u tom momentu koagulacija uredna? Jeste li bacali grah ili si odradio test? Odkud znate da trenutno nemas neku aktivnu upalu? Jeste li odradili crp ili ste isto o tome razgovarali, bacali grah?
Kako te birtasi plaćaju, keš ili ti uplate ljetovanje za dvoje.
Svako stariji od 40 godina se bez puno razmišljanja treba vakcinisati
Nek umru svi nevakcinisani. Ko ih jebe glupe više
Najveća prevara u istoriji čovječanstva!!! https://www.globalresearch.ca/video-yes-its-a-killer-vaccine-michel-chossudovsky/5755179
Ja sam sw vakcinisao ja sam moderan a vi?
Niste trebali ni kupovati vakcine, trebalo je groblja proširiti. Nije mi žao nikoga tko je mogao do vakcine, a nije ju htio primiti.
i ne treba ti biti zao. Evo ja cu rado crknuti, ali bez vakcine. Ma sram me bilo hahaha
Uskoro ce viest glasiti: u Republici Federaciji Bošnjaka i ostalih je cijepljeno....u Republici Srpskoj je cijepljeno toliko i toliko a u autonomiji Hrvatskog naroda u Hercegovini i Bosni je cijepljeno
Imunizacija nakon koje nisi imun već ide druga doza pa treća doza, četvrta doza...?! Budi se narode!!!
Svaka čast našem narodu. Ipak smo pametniji od Serva