Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajte to sa vedrije strane,kad se svi iselimo i pomremo nakon nekog vremena,BiH ce biti veoma lijepa zemlja za zivot,a Evropa moze napraviti park prirode da dodju odmoriti preko ljeta...
Jadno dijete koje se u BiH rodi. Odmah sranje u startu.
Pa sta je tu cudno sad, 30 godina od rata narod nema posla svaki dan jedna te ista prica mladim ljudima je davno preko guse desavanja u BiH, jeteli svjesni da preko 75 000 viza treba da se obradi u ambasadi Njemacke samo, gdje je Austrija, Slovenije zemlje Beneluxa i Skandinavije..
U Titinoj BiH,u mom selu od 50 kuca,14 nas rodzeno u istoj godini i zahedno posli u prvi razred.A sada nema u selu niko mladzi od 40 godina.
Samo srbuj,gradi crkve...dzamije..glasajte i dalje za nacionaliste...ne treba vam rat ....nestajemo,polako ali sigurno
Tokom 1960tih na svijetu se u prosjeku radjalo skoro 5000 djece na 1000 zena. U 2021, radja se 2400 djece na 1000 zena. Do kraja stoljeca, svjetska populacije ce poceti opadati. Moderan zivot ne dozvoljava covjeku da ima vecu porodicu.
Sve je to zbog tite.
2017 godina umrli 21 689 rodjeni 19 824 Prirodni prirast -1 865
Ali je zato sve vise politicara i stranaka....
Žene sa 3 i više djece,prosječna plata u FBiH,neka rada i ostane kod kuće.Za te porodice besplatan vrtić,knjige,školovanje itd
Ako ostane mir, za 10-15 godina ostace samo politicari i penzioneri. To je izgleda i cilj trojici neprijatelja Bosne.
A onih kojih je otislo petoduplo je vise od umrlih.
Daj te Bosnjacima da slobodno mogu ici u EU kao i Hrvati-da vidite kad i nene i djede odu za djecom
Kill Bill uspio u nakanama. U cijelom svijetu će biti manje stanovnika.
To je rat. On uveliko traje. Samo ne puca.
Pa to je zato jer ne daju da se zemlja podjeli pa da se pocnemo baviti ekonomijom.
divne djevojke, obrazovane, realizirane(ne bolesne karijeristkinje), se udaju sa 40 i to jedva i radjaju jedva jedno dijete, a sigurno su zeljele i mogle rodito troje da su imale partnera(muza) sa 25-30 godina. zasto? jer muskarci-djecaci ganjaju neke razmazene klinke i instagramuse, a ne odrasle zene. nase drustvo je jos uvijek konzervativno, a zene nisu hvala bogu glupe, pa da radjaju djecu usput. nemam nista protiv kad se to tako desi, ali hocu reci da to nije standard. i eto, sve jasno.
jesi se uhvatio eto za jednu rijec, wao. djevojke u smislu neudate, ali žene od 40 godina. mislim da bi bilo puno pametnije sa si shvatio da je poanta u: djecak od 40 godina koji se fascinira slatkim curicama.