Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Amir Hadzic bi trebao malo misliti i o zdravlju konobara koji nerijetko rade i po 12 sati u zadimljenoj prostoriji. Ali ne, njemu je bitnije iznositi floskule o ugrozenim radnim mjestima dok su istovremeno konobari prijavljeni na minimalac, a cesto im baksis oduzimaju.
on se brine o radnim mjestima ... haloooo kakav uhljup sav svijet izadje napolje da zapali cigaru nakon par mjeseci svima normalno on prica kako je u austriji jos malo i na cesti ce im zabraniti da puse
Al Amir Hadzic je ateista ne vjeruje u Allaha nece ga nagraditi zasto je on predsjednik udruzenja?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ja sam smoker a iskreno kazem bolje da sam pojeo jedno veliko debelo nego zapali cigaru
@Realno25 Kakve to ima veze sa pusenjem seljacino i sta ti nije jasno od juce da nastavimo ?
@Realno25 Hi hi eto poslusao sam te i devedesetih hihi kako samo mozes tako biti glup ko si ti ili bilo tko da meni kaze da se selim iz zemlje u kojoj sam se rodio ja moji pretci i moja djeca idi sine kupaj ribe jer u tebe je mozak na razini spermatozoida
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Muslimani misle da su superiorniji od ostalih jer ne konzumiraju alkohol, a naučno je dokazano da pušenje uništava respiratorni sistem i izaziva karcinom.
samo retardiran covjek moze pusiti, nikad u zivotu nisam zapalio, u stvari jesam jednom povukao i zamalo se nisam ugusio, 5km da dajes na neko sranje, aj sto sebe trujes bmk, ali sto ne mogu disati od tebe trebe vas sve pobiti
@Lorjen samo retardiran covjek moze napisati ovo sto si ti napisao
Vala hajte u Sumsku...kazu da je tamo dobar zrak za sakere (suckers).
@hadzija75 opet cete vi nepusaci za pusacima ko cuke, ko sto i sad to radite
Pusenje skracuje cigaru
Najlakse je donijeti zakon kiji ce zabraniti pusenje, ako vam je uzor Europa, zasto prvo ne rijesite velike zagadjivace koji nas truju milion puta vise od svih pusaca, imamo najzagadjeniji zrak u Europi, i svake zime se gusimo. Pozabavite se tim velikim zagadjivacima, taj je problem Europa rijesila prije zakona o zabrani pusenja.
Ne bavite tim pitanjem zato sto je to mnogo teze nego se bavite ovim laganim, a izvan tih lokala zagadjenje zraka konstantno citavu zimu iznad alarmantnog nivoa, i to jednostavno ignorisu svi.
Ama samo totalna zabrana jer djelomična zabrana uništava male prostore! Nakon tri mjeseca svi se priviknu i nikakav problem, sve ide svojim tokom.
Hajte molim vas
Otvarajmo nova radna mjesta, pušimo što više (kao da ga dosad nismo popušili dovoljno), učimo djecu da je pušenje zdravo i evo magična granica od 100.000 mjesta (otvorit će se nove tvornice cigareta) nije više tako nedostižna! Možda bude i više novozaposlenih jer će ljudi više ići u kafane i naravno pušiti!
zasto je npr marihuana zabranjena, a cigare se legalno prodaju????
@Sinama Pongolle i ja kazem, isto to, legalizovati marihuanu, to je prirodna biljka, ali takodje legalizovati i heroin takodje prirodna supstanca, ali samo pusenje heroina, a intravenozno i smrkanje zabraniti.
A od Vaših prevara, otimanja, talova, rodbinskih veza i štela, pljačke države i naroda, pomrijećemo na kraju svi...od gladi...
Hoce da mu se ne dimi kada dodje u lokal, cuva zdravlje kaze, smeta mu dim, a ne smeta mu kad izadje van iz lokala smog i zagadjenost zraka, koju je taj isti nepusac prouzrokovao vozeci krntiju i lozeci ugalj. Cuva zdravlje, al mu ne smeta sto ima 50 kila viska, bitno je samo da mu se ne dimi.
Kad vidim da nepusaci pocnu biciklom ici na posao i grijati se na ekoloski prihvatljive nacine, onda ni ja necu pusit na javnim mjestima.
@Albatros100 ako hocemo da zdravije disemo, moramo krenuti sa vrha piramide zagadjivaca, a ne sa dna, prvo kritikovati fabrike, ove sto loze cumur, vozace i ostale zagadjivace pa tek onda ove najmanje pusace. U Europi se ne pusi u lokalima ali prije tog zakona oni su istrijebili sve zagadjivace i imali su cist zrak, sto nije slucaj kod nas.
Tako i ja svaki put kad zapalim kontam " jeste da smrdi, da je ubitačno za zdravlje, da je loš primjer omladini, da je skupu ali šta sa ekonomijom i radnim mjestima.."
Tako i ja svaki put kad zapalim kontam " jeste da smrdi, da je ubitačno za zdravlje, da je loš primjer omladini, da je skupu ali šta sa ekonomijom i radnim mjestima.."
Zašto klix ne piše da je smjenjen direktor VIK-a.
pogledajte: www.gospodje.ba www.dopisivanje.ba www.matorke.ba