Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se podsjetimo, Srbi su od 1992 do 1995 godine ubili preko 41000 civila, od toga 2000 djece i 5000 zene i 3000 invalida. Prvi genocid u Evropi poslije Holokausta se dogodio u Srebrenici.
@blizanacBL Ali se uce u skolama sirom svijeta, u medunarodnom sudu za pravdu u Hagu takodjer.
Na drzavnim fakultetima nas izhandre momacki da bi na kraju ovi sto zavrse u Kiseljaku dobili posao, a mi se vucemo po birou
Svi vec zavrsili, masalah.
Senat Sarajevskog univerziteta je poluzvanično objavio da u ovu akademsku godinu biće upisano oko 2.000 studenata manje nego prethodne godine. A i čemu studij kad se i onako masovno uči njemački jeziki ide vani. Danguba sa fakultetima je postala farsa jer se diplome štancaju samo da studentarija plaća upisninu, kriteriji su i onako pali, pa hajd samo da se studira, makar nema posla za diplomante.
@oldpro Kakvo je stanje sa likovnom akademijom kod vas dole. Ima 100% prazni mesta ali ti se nakurcijo da odes studirat vani.