Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno veći nacionalizam nisam vidjela, nego danas u Doboju. Kada domaćin pokazuje tri prsta svakom ko dođe, kada se namještaju i zadaci i komisije, šta drugo očekivati? Veoma loša organizacija. Mislila sam da nisu toliki nacionalisti, ali tek sam se danas uvjerila u sve te priče. Festival rada DA, ovakav domaćin NE.
,,Livnjak\'\' ajd da budemo iskreni, pa da kažemo da pored onolikog broja policajaca nije te sigurno niko mogao ni poprijeko pogledat, a kamo li tući. Jesmo loše društvo, i nacionalizam je prisutan, ali mislim da je bilo više profesora iz FBiH nego iz RS. pozdrav
Moja škola iz Federacije /za one kojima je to bitno/ je imala 20 takmičara i izložbu na Festivalu i nismo imali ni jedan, pa ni najmanji, problem. Ne znam kakvi likovi mogu pisatu ovakve komentare! Znate li vi poštivati i jednu ljudsku vrlinu ili ljude dijelite samo na Muslimane, Srbe i Hrvate. A šta je onda sa Nijemcima, Francuzima, Arapima, Japancima, Kinezima.................... Jel vas i oni tuku zbog \"različitih kapa\" i jel i oni pokazuju tri prsta? A opet znaze onu narodnu: što tražiš to i dobiješ! Nacionalisti se uvijek boje nacionalizma jer samo na to i misle, sramota!
Svaka cast organizatoru na onome sto su pokazali prema gostujucim ucesnicima a narucito prema ucesnicima iz Sarajeva. Zahvaljujem se na postenju clana komisije iz Tuzle,tacnije iz srednje elektrotehnicke skole. Ako se tako uce djeca,neznam sta je onda za ocekivati sutra,samo jos gore.Uciti djecu prevarama,kradji,podvalama,n acijonalizmu,pa mozda i treba jer se u Bosni na posteno nemoze nista ni ostvariti.\"Od topole do topole pa do ravne gore\", zesci nacjonalizam i mrznja od malih nogu. Zgrozen sam Nadam se da ih ti ne učiš pravopisu.
A kakvu si kapu imao pa su htjeli da te tuku?
evo da ti malo pojasnim onda malo da nije bilo sve u redu...jer evo ja sam imo problema sa njih 15 koji su me uhvatili nasamo i tili tuci radi bezvezne kape koju sam imo..a nisam doso s namjerom da ikog provociram niti radim probleme pa i dalje misli da je sve bolo u redu..pozz
Čitam komentare i kao da nismo bili na istom mjestu u isto vrijeme. Organizacija na nivou,znalo se kada, gdje i tko treba biti, nitko nije zalutao, nitko nije ostao gladan, policija je osiguravala učesnike na svakom koraku. Učenici i radnici SŠC u Doboju dali su sve od sebe da pomognu, objasne i usmjere. Radim u jednoj od najvećih škola na Federaciji i mogu potpuno iskreno reći, a na osnovu naših rezultata, da nije bilo namještanja po nacionalnoj osnovi. Imam osjećaj da ovakve stvari i događanja uvijek komentarišu oni zadojeni mržnjom, puni predrasuda, oni koji čovjeka procjenjuju prema tome kako se zove a ne prema tome kakav je čovjek. Daj ljudi od rata je prošlo tako puno, krenite dalje!!!! Domaćinima u Doboju čestitam¨!
Svaka cast organizatoru na onome sto su pokazali prema gostujucim ucesnicima a narucito prema ucesnicima iz Sarajeva. Zahvaljujem se na postenju clana komisije iz Tuzle,tacnije iz srednje elektrotehnicke skole. Ako se tako uce djeca,neznam sta je onda za ocekivati sutra,samo jos gore.Uciti djecu prevarama,kradji,podvalama,nacijonalizmu,pa mozda i treba jer se u Bosni na posteno nemoze nista ni ostvariti.\"Od topole do topole pa do ravne gore\", zesci nacjonalizam i mrznja od malih nogu. Zgrozen sam
istina da su veliki nacionalisti a to sam i sam iskusi od strane nekih pojedinaca...a organizacija je za nulu bila...!!!
Ovo nije bio festival rada naprotiv ja bih ovo nazvao Festival laži i namještanja,tuga prava.Na ovom festivalu se tačno moglo vidjeti gdje smo mi kao i društvo i država.Mi smo samo majstori za laž,podvale i namještanje svi redom i Bošnjaci i Srbi i Hrvati i ostali ko braća smo u tim stvarima.Ovi tzv.pobjednici su sa svojim znanjima jedino sposobni raditi u državnim firmama.
Prošle godine je 100 puta bilo bolje. Jučer organizacija nula, a o namještanju da se ne govori. TUGA!
upravu si, bila sam i ja danas, sramota za Doboj.