Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi ja pisala molitvu, na prvom mjestu bi stajalo. "djaba vam se molitu Bogu, kad mrzite nevinog covjeka, kojeg je Bog stvorio" Svaka molitva jednog mrzitelja covjecanstva, je najveci grijeh. Mrziti covjeka, je mrznja prema stvaraocu. Vas grijeh sa molitvom, nece vas spasiti pakla.Sudnji dan ce doci, vas grijeh ce vas i u grobu slijediti.Vasa dusa nikad nece imati smiraj a sto vrijeme vise prolazilo, teskocu cete nosit sve teze i teze. Ta tezina, koju nosite sa sobom, je Bozja kazna.
Laka joj zemlja bila, a porodici moja sucut.
Pokoj vječni daruj joj gospodine!
Meni samo nije jasno odakle ljudima tolika snaga, da prezivis nesto takvo i nastavis sa zivotom. Rahmet joj dusi.
I ja se često pitam,pa onda kako je onim majkama što su djecu izgubile i svakve strahote proživjele i preživjele...:(
Ja mislim da bi poklekla, da ne bi imala snage. :(
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Duša od žene preživjela strahote genocida nad Bošnjacima. Allah je uveo među džennetlije, amin!
aj ne rise
Bismillah Ar-Rahman Ar-Raheem Al-hamdu lillahi Rabb il-'alamin Ar-Rahman Ar-Raheem Maliki yawmi-d-Din Iyya-ka na'budu wa iyya-ka nasta'in Ihdina-sirat al-mustaqim Sirat al-ladhina an'amta 'alai-him Ghair il-Maghdubi 'alai-him wa la-d-dallin Amin
zar allah razumije latunicu? :-O
Nije ti komentar na mjestu, ako si došao da raspravljaš povuci se, jer ćeš iz rasprave izaći kao gubitnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rahmet ti duši stara majko...