Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo zadnja drzava u evropi koja nije donjela ovakav zakon
Svi idu naprijed, a mi se još raspravljamo oko ko je Musliman, Srbin ili Hrvat
Bravo za crnu goru!!!
Volio bi da se donese ovaj zakon i kod nas, ne toliko zbog cigara, vec radi poganih nargilhana koje cim prije treba zaustaviti. U Sarajevu se to otelo kontroli, truju omladinu
To nije isti koš i zakon
Slazem se, nargile su tri puta gore od cigara, treba naprabiti zakon jos stroziji za nargile.
Svaka cast, trebali bi se i mi ugledati na ovo.
I u nasoj drzavi ce doc do smanjenja broja pusaca samo iz drugog razloga a to je cijena cigareta po kutiji....
Bravo crna goraaaa!!!
Taj zakon je nesta najbolje sto postoji. Kad hoces da rucas, a ovaj iza leđa čavari ko lokomotiva...pustim svu hranu i idem.
Ja cu pusti dok ne crknem!
@Gazda94 pusiti*
@Gazda94 Pusi, pusimo nas vecina, ali nemoj puhati u damu pored sebe, nemoj pusiti ispred bolnica, u zatvorenim prostorijama i sl.Nemoj cak ni u svojoj kuci, ako ti djeca ne puse :D znaci pusi ga solo, nemoj druge napusavati i bice sve ok...nastavi da ga sakash :D
U Bosni ni sa puškom ne možeš zabraniti pušenje u zatvorenom. A da raja pušači znaju koliko smrde, nikada ne bi cigaru zapalili!
Pusac sam, ali podrzavam zabrane u zatvorenim prostorima.Bas mi bude neprijatno kada u prostoriji bude neki nepusac, a mi cmarimo i cmarimo :( 'Vako nek bude i kod nas....
Sjednes da jedes i tamam da stavis zalogaj u usta, kreten sa cigarom pored tebe bas u tom momentu dune u tebe, pa jel ima na svijetu nesto ljepse od toga?
Crnogorci, legendarne ljenčuge iz viceva, agresori na BiH, predmet viceva, grabe krupnim koracima ka Evropi, a mi još raspravljamo o osnovnim ljudskim i građanskim pravima. Prošle godine smo bili na rubu provalije, a ove godine, po svoj prilici napraviti korak naprijed!
Svi idu naprijed, samo mi rikverc.