Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me da se korona virus nije pojavio prvo u Mešugorju, znajući koliko turista, posebno iz i preko Italije dolazi tamo. Još više znajući koliko su lokalni tajkuni gladni para, pa ni u najtežim vremenima ne žele privremeno obustaviti biznis.
Alo baaa, nabijem vas na tarifu. U Novom Travniku nisu dva, nego jedan. U Travniku je jedan. To su dvije razlicite opcine -.-
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3367280946639759&id=121936437840909&extid=TGDWN3NHXT0F5w9P&funlid=C1m8ivEHhNZonJnL&d=w&vh=e
Koji smo mi debili od drzave, svaki sat javljanje da je po 1 zarazena osoba. Mozak nam se truje vise sa koronom u pm. Objavite jednom dnevo i zavrsite sa pritiskom na ovaj napaceni narod.
E moj narode, vama je dozvoljeno da komentirate, to je jedini način da izrazite svoje negodovanje. Međutim, to ne mjenja stanje, vas i dalje jebaju u mozak, globe vas nametima i pljačkom, propisuju vam kako da hodate, jedete, spavate, kako da se pozdravljate, kako da ulazite u javne prostore i kada. Je li to nazivate civilizacijom i naprednim životom? Seljak je gospodin čovjek, vi u gradovima ste kao ona žaba koja se polako kuha.
Dosadilo je i ovo
bog prenosi koronu