Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mela.delic 04.09.2013. u 14:40 Odgovori 41Davno je Niksic rekao da niko nije iznad zakona, pa ni ovi koji su 18 godina smatrali da imaju imunitet. Ko god ima oraha u dzepovima treba i da odgovara. Pa sto nestrpa zlaju za reket kad je tako postem i za one pare iz Swice.Sto su navalili ovi dodikovi i zlajini cetnici na Bosnjake patriote. Nemogu damu nadju daj ukro nesto zlaja i scepo sa zupcom i dodikom pa et ispitivoj ljude u Tesnju koji su imali oruzje.Eh cetnici fasiti sjeme vam se zatralo.
Samo drži svoje tužbe. Naći ćes dosta svjedoka ako ih već nemaš. Plesač mora u zatvor, a time se potežu za vrat političari iz Dodikistana.
Kako je mobilan, ovaj kačavendin hor!
Sada ce se malo istrazivati, pa nece moci naci nista i SDA opet jadni zrtveno janje, uvijek se na njih udara .... Kod nas je sve vec odavno postalo smijesno.
Ovakav kriminalac je bio 20 godina na slobodi,na poziciji,kako da ocekujemo da ce se sada nesto drugacije desiti.SDA je to,nema tu postenja.
Realno mi smo jako zaostala zemlja koja zbog pojednih politickih ubjedjenja ne moze nikako da ide naprijed.Svakodnevno smo izlozeni stresovima koje nam priredjuje SDA koja na zalost na poslednjim izborima nije imala mogucnost da zavara ljude koji bi im dali glas,pa tako nisu dobili parlametranu vecinu,nisu uspjeli da dodju do fotelja koje su njima odgovarale,pa sad po svaku cijenu sve ono sto se pozitivno pokusa uraditi za ovu zemlju ti ljudi opstruiraju.Da smo pametni da nam ovo bude skola I da sebi kazemo nikad vise SDA,pa da konacno ova zemlja krene naprijed.
I opet će kao i za sve biti TRESLA SE GORA-RODIO SE MIŠ kao i za sve kada je SDA u pitanju, pa koliko smo samo čitali o njihovim aferama, kriminalnim djelima za koje postoje dokazi i šta je bilo, veliko ništa, jer oni su vrh ove države!
Davno je Niksic rekao da niko nije iznad zakona, pa ni ovi koji su 18 godina smatrali da imaju imunitet. Ko god ima oraha u dzepovima treba i da odgovara.
Nišićevi partijski šefofi su iznad svih zakona ove države! Njima je preča straanka, SDP, negoli država. Sami su tako izjavili.
Pa onda recite da ne treba sav vrh SDA potrpati u zatvor radi nase bezbjednosti!!!
To nam je kadar sda, velika vecina ima veze sa zatvorom, sudjenjem i kriminalom... eto cime se oni bave umjesto ovom drzavom