Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helez Pijandura.Forto Pausal.Tender tajni ugovor.Konakovic propali sportista i propali student..Hurtic Dodikov poslusnik..nedaj se Bosno znam sta ti rade..
Ova tekuca pitanja nasi najvise vole, dobra hrana u menzi za 8 markica i koje hladno pice
NAJBITINIJA STVARU SVOM OVOM BOSANSKOM LONCU PROBLEMA UTRPATI SVOJE U FOTELJE, SAMO TAKO NASTAVITE I VAŠE ĆE PROHIJATI
samo im je to i bitno..imenovanja
kad ce budzet? znal se šta???
E jada od vijeca ministara. Od rata na ovamo ovo je ubjedljivo najjadnije, najtuznije i najopasnije po Bosnu i Hercegovinu vijece ministara.
2 godine kukanja na sda Novalica, Osmicu, respiratore, kupljene diplome, i sad dosli drugi i sad kukanje kako i ovi drugi prodadose Drzavu. NEMA GORE STOKE NA PLANETI OD NAS U BOSNI !!!
Samo nam odnose novce bezveze.Rudarima,doktorima(Hirurzima),policiji,vatrogascima sve moraju biti plate 0d 5.000-7.000 KM,vozačima gradskog prijevoza 3.000 KM.Ovo s kantonima,ministrima zamjenicima itd.To sve treba ukloniti plaćamo ih nizašto.
e cuj hirurg i rudar isto para hahahaha
Potpisujem
Ova granny pravo požurila, treba progurati treći a Osmorka pred kolapsom.
Znal se sta kad ce Forto i Mandic na Jahorinu, ali sad bez druga Larsona? Dodje im pe*erluk zamalo glave.. barem druga larsona jeste.. OSA posjeduje snimak orgija Forte, Mandića i Larsona na Jahorini? https://vijesti7.ba/MEDIJI-U-RS-U-BRUJE-OSA-posjeduje-