Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ-ovci su cista grupa kukavica, drze se rupa u zakonu kako bi doveli sva tri naroda u propast, ja sam hrvat i nisam glasao za njih i ne dozvoljavam nikome da govori kako me predstavlja HDZ kada nije. Caca mi je poginuo u HVO braneci nasu domovinu i sta smo dobili nista. Preko 10 godina suplje price. Pozivam sve hrvate da izadju na ulice, trebamo ici dalje kao sto je nasa lijepa Hrvatska, a ne da stojimo na jedno mjesto zbog glupih fotelja. Ja sam siguran da iz sva 3 kantona ima preko 50% ljudi koji zele ici dalje i spremni su da guraju ovu drzavu naprijed, pustite se suplje price. Dodik je veci hrvat nego covic, a ljubice sram te i stid bilo, imao sam u tebe vise vjere. Jeli doslo do toga da si spustis na nivou lopova???
Puno sreće i uspijeha našeme HSP-u u budućoj vlasti. Prvi zadatak nek im bude ponovni postupak o otkrivanju ubica našega Pokojnoga Blaža Kraljevića i uništenje HOS-a! Sretno i znaj te da su vječiti HOS-ovci Uz vas !!!
Rjesenje za ovu pat-poziciju su novi izbori. Na ovim izborima mi Bosnjaci moramo glasati za Harisa i Stranku za BiH koji jedini imaju snage da se dogovore sa Srbima i Hrvatima. Sjetite se kako se Haris uspjesno dogovorio sa Dodikom o reformi policije, a sa Hrvatima dogovorio podjelu hidroelektrana na Neretvi. Glasajte za SBiH !! Gledajte TV1 !!
Ovo bi mogao biti dan kad su se Bošnjaci i Hrvati razišli, svak na svoju stranu. Bošnjaci kao narod, nažalost, nisu shvatili tko im je pravi neprijatelj u ovom trenutku. Onaj tko je zamislio da se može Hrvate poništiti kao narod ljuto se vara. Laku noć.
tamo gdje je HDZ vlast, \"bosnjak\" moze dobiti poziciju samo ako je katolik. prihvatljiv bosnjak je samo onaj koji odgovara gospodinu ćoviću i koji je spreman zarad hdz interesa krsiti zakone, prema tome dosta je vise i hdz i njohove koalicije sa sda, i zagarantovanih dozivotnih pozicija bez ikakve stucne osnove. podrska sdp-u ovaj put
ujaci i cetari izgleda ne znaju da ovo nije 91 kad smo se u patikama borili koltovima i valterima protiv tenkova, mitraljeza i snajpera. Halo, vlahadijo, mi smo danas opremljeni 5 puta bolje od vas
Pokoj vječni daruj joj gospodine.Danas umire federacija a oživljava HRHB.Današnji dan ćemo slavit u budućnosti kao dan državnosti.
Bila jednom jedna musliamnsko-hrvatska pederacija sklepana silom i ucjenama od Klintona u Vasingtonu. Srbska 4 ever a nametnta skalamerija never. Zivjela RSrbska i Herceg Bosna a i Muslimanija nek zivi aliii tamo preko Bosfora.
G. Covic treba javno, na TV, da pokaze dokument sa pecatom da je on hrvat ? Kako mi mozemo znati da on govori istinu. Zeli predstavljati hrvatski narod a nema dokaz da je hrvat !
BRavo Platformasi, dosta vise HDZ , hvatajte se OHR-ovog zakona , i formirajte vlast! HDZ nece u vlast ima ko hoce!
protjerati separatiste pod hitno, pa nek tamo furaju separatizam... Bosanska zemlja je preskupo placena krvlju da bi svacija noga po njoj hodala! Bh patriote-jaci nego ikad
aaaa
nwki nasi-bosanski hrvati su fakat glupi
Oduzimanje samo po jednoga hrvatskog mandata ( u vladi Federacije i na državnom nivou) jznači oduzimanje ravnopravnosti i konstitutivnosti. Onaj tko to čini mora biti svjestan što radi. Neustavno konstituiranje vlade Federacije otvara prostor za neustavno ponašanje bilo koga. Uvjeren sam da će istoga momenta početi funkcionirati i HRHB. Laku noć. 2x
Ovo je početak jednog kraja države bio sam pripadnik Armije BI H u elitnim jedinicama u Bugojnu sad me je stid što sam bio pripadnik te formacije kada vidim ko sve vlada i upravlja KLICA me je zvao prija sukoba u HVO možda je greška što nisam otrišao tamo ali fala mu na podršci poslije rata kad mi je bilo najteže puno pozdrava od BOSANCA -SPAVAČA -Bugojno
Zaosto si i glup si, nova vlada ce se formirat jedan dan a ti ces bit uhapsen sledeci.