Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talibani na haparatima😂, Zenica kao Real Madrid pred Novu Godinu
Talibani na haparatima😂, Zenica kao Real Madrid pred Novu Godinu
Nek i Zenica obilježi prikladno ovo vrijeme Adventa i Božića.
Dok se bozic nije iskomercijalizirao na nasim prostorima, najvise poslije rata, muslimani u BiH niti su stavljali bozicne sijalice na kuce niti bilo sta slicno, a sada to rade i 25 dana pred novu godinu, jel se to spremaju za bozic?
@Garfild Tesko je to ovim mladjima objasnit, nekad se uzivalo u zivotu, bez stresa i brige. I Nova Godina a ljeto pogotovo, ih...
Fudo Bog Otac
Fudo Bog Otac
A zasto ne traje do 14. Januara?
Alan Ford.. Kao da je Broj Jedan izdvojio "keš" za ovo "kićenje". A zapravo je i bolje. Ljudi po kontejnerima kopaju, bolje da se njima nešro udjeli.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
Zasto ne ostave bar do 15 og da prodje i Srpska nova?
kako je samo lijepo ovo Božićno vrijeme baš prekrasno a ne ko ono za Kurton bajram
tako tuzno i jadno izgleda.