Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno vijest iz TZ. To sto je u zadnja 2 dana u TZ testirano ukupno 160 osoba i svi uzorci negativni to nije vijest.
Danas testirano preko 150 uzoraka i svi negativni u TZ. U zadnjih 5 dana samo jedan pozitivan i to koji je bio u samoizolaciji.
Iako je za vecinu populacije virus bezopasan, ipak trebamo biti zahvalni sto je nas i nase porodice zaobisao...zapravo prvo trebamo biti zahvalni sto smo se rodili savrseni sa svim udovima, sto se nismo rodili slijepi, gluhi itd...zahvalite svom Stvoritelju i budite svjesni da ima mnogo gorih stvari od virusa, previse se paznje, energije i novaca trosi na ovo!
daduli_sa DA SE SAMO NADOVEZEM NA KOMENTAR Kako saznajemo, riječ je o ženskoj osobi koja je iz Zeničko-dobojskog kantona, ali je bila na liječenju u tuzlanskoj privatnoj bolnici. S obzirom na to da je zaražena na području Tuzle, po epidemiološkoj statistici se vodila u ovom gradu.ZNACI TZ NE VRACA DJECU NITI IZ DRUGI KANTONA VEC IH VODI KAO GRADJANE TZ
Dakle veze sa koronom nema.
A da sad nekog pregazi toyota corona na ulici, hoce li se racunati kao 45 zrtva.
Šta kaže Senadova TV, je li Čitluk bh Wuhan? Je li se javljao onaj "novinar" pored table na ulazu u Čitluk, opremljen kao astronaut? Ili ipak nema mudda otići tamo jer zna da će dobiti po njuški?
@fufljo haha... Što mi Senadove pudlice lupaju minuse. Samo tako nastavite, Senči vas prati i ima velike planove s vama...
Jedva dočekate da napišete da je od corone neko umro. Prvo provjera gospodo. Koga više lažete i zašto.
https://www.worldometers.info/hr/
Zar se ovo moze ubrojat u smrt od koronavirusa
Nije ona umrla od korona virusa. Niko nije i ne može umrijeti od kovida 19. Već od astme, srčanog, pneumonije, tuberkoloze, raka, i ko zna koju je bolest već imala. Nemojte se bojati virusa, već se bojte tih svojijh prethodnih bolesti, a ne znam čovjeka koji nema bar desetak počevši od najsitnijih (karijes, perut, akne, alergija, upala krajnika, astma, ospice, podočnjaci, hemoroidi).
Nemojte se bojati, ali se ipak bojite...
@teorijarevolucije Nemojte se bojati, ali budite na oprezu i cuvajte se...nikad se ne zna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)